PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 10/6


Τα ζώδια σήμερα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ. Σελήνη 9 ημερών.

Τα ζώδια σήμερα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ. Σελήνη 9 ημερών.

Κριός (21/3-20/4)

Σήμερα είναι μια μέρα που είναι πιθανό ένας κεραυνοβόλος έρωτας να μπει στη ζωή σας. Αφεθείτε στη μαγεία των στιγμών. Έχετε μια καλή ευκαιρία με τα κομμάτια των πληροφοριών που μαζεύετε από εδώ κι από εκεί να φτιάξετε ένα ενιαίο σύνολο για το θέμα που σας ενδιαφέρει.

Ταύρος (21/4-20/5)

Φροντίστε τον προσωπικό σας χώρο με τη βοήθεια του συντρόφου σας. Αλλάξτε τη διακόσμηση, βάλτε χρώματα στη ζωή, στον έρωτά σας. Ανανεωθείτε ψυχικά. Θα μπορέσετε να αντεπεξέρθετε με άνεση στις τρέχουσες υποχρεώσεις σας και να επαναπροσδιορίσετε τις επαγγελματικές σας κινήσεις.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Σκέψεις, επαφές και συζητήσεις θα υπάρξουν αρκετές στη δουλειά σας. Εσείς όμως θα πρέπει να είστε ευέλικτοι για να δεχτείτε και τις απόψεις που θα ακούσετε. Οι πλανητικές θέσεις δημιουργούν το κατάλληλο σκηνικό για να εξελιχθούν κάποιες απρόβλεπτες και ευνοϊκές εξελίξεις στα αισθηματικά σας.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Κατά τα διάρκεια της σημερινής ημέρας θα έχετε τη διάθεση να αναλάβετε επιπλέον επαγγελματικές υποχρεώσεις. Τα συναισθήματά σας, θα σας αναγκάσουν να κλειστείτε στον εαυτό σας. Επανεξετάστε τη σχέση σας και δείτε αν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Λέων (23/7-23/8)

Σήμερα η αυτοέκφρασή σας, θα κυμανθεί σε καλά επίπεδα και θα σας βοηθήσει να εκφράσετε με άνεση και πειστικότητα τα συναισθήματά σας. Κατά κάποιο τρόπο, θα θέλετε να προσφέρετε ακόμη περισσότερα στην εργασία σας, δουλεύοντας περισσότερο και αναλαμβάνοντας υποχρεώσεις άλλων.

Παρθένος (24/8-22/9)

Πιθανόν να χρειαστεί να προσφέρετε τη βοήθειά σας στους συνεργάτες σας. Συζητήσεις για πολιτικά και κοινωνικά θέματα θα σας βοηθήσουν να εκφράσετε τις ιδέες σας. Εκφράστε άφοβα τα συναισθήματά σας και προγραμματίστε τη μέρα σας να είναι όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη για εσάς και για τον ερωτικό σας σύντροφο.

Ζυγός (23/9-22/10)

Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και αποφύγετε να ακολουθήσετε αποφάσεις της στιγμής στη δουλειά σας. Οι πλανητικές θέσεις διαταράσσουν τη σχέση σας με το σύντροφο. Προκαλούνται διαφωνίες μαζί του και αποκαλύπτει τις ανταγωνιστικές του διαθέσεις.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Το ενδιαφέρον σας σήμερα θα είναι στα οικονομικά θέματα όσο και να μην θέλετε να το δείξετε στους άλλους. Η μέρα θα είναι αρνητική στα αισθηματικά σας, καθώς δεν θα εμπιστεύεστε τον ερωτικό σας σύντροφο. Ξεπεράστε τις αδικαιολόγητες υποψίες.

Τοξότης (23/11-21/12)

Θα είστε αρκετά πιο ευέλικτοι στις καταστάσεις και η λογική θα σας βοηθήσει σημαντικά στα καθημερινά σας ζητήματα. Τα αισθηματικά θέματα θα αποκτήσουν μία ξεχωριστή σπουδαιότητα για σας. Κάντε μακροχρόνια σχέδια με το σύντροφό σας.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Οι άλλοι πολύ πιθανόν να μην συμφωνούν με τις σκέψεις ή τον τρόπο που επικοινωνείτε σήμερα. Αποφύγετε οποιεσδήποτε διευκρινήσεις γιατί υπάρχει πιθανότητα παρεξήγησης. Η διάθεσή σας θα κυμανθεί σε αρκετά καλά επίπεδα και σε αυτό θα συμβάλλουν οι προ(σ)κλήσεις που θα δεχτείτε απ’ το αντίθετο φύλο.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Ίσως ο σύντροφός σας να απασχοληθεί αρκετά με τα επαγγελματικά του προβλήματα και εσείς να αισθανθείτε πως τελευταία σας παραμελεί. Το βράδυ θα θελήσετε να ερευνήσετε τα καθημερινά σας ζητήματα, αλλά αποφύγετε να ανακατευτείτε με πράγματα που δεν σας αφορούν.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Μία ημέρα που θα σας δοθεί η ευκαιρία να αναλάβετε περισσότερες υποχρεώσεις ή να φέρετε εις πέρας κάποιες οικογενειακές σας υποθέσεις. Δεν θα είναι ευνοϊκή η μέρα σας για την αισθηματική σας ζωή. Τα λόγια του συντρόφου θα σας θίξουν. Γι’ αυτή την κατάσταση φταίει η συμπεριφορά σας.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Peristeri News

Η Έλενα Παπαρίζου θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας στη Eurovision

Peristeri News

Πέθανε ο σχεδιαστής μόδας Ρομπέρτο Καβάλι

Peristeri News

Leave a Comment