PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστρολογικές Προβλέψεις 10/11/2011


Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου.

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη. Η σελήνη σήμερα βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου.

Κριός (21/3-20/4)

Μπορείς τώρα να βρεις αυτό που ψάχνεις στα αισθηματικά σου αφού η περίοδος αυτή είναι γεμάτη από φλερτ και έρωτα. Σε θέματα οικονομικά το διάστημα αυτό θα αποδειχθεί ιδιαίτερα θετικό για τα έσοδά σου και πολύ πιθανό να έχεις μια σημαντική αύξηση των πάγιων εισοδημάτων σου. Άφησε όμως καλύτερα τις ριψοκίνδυνες επενδύσεις για αργότερα.

Ταύρος (21/4-20/5)

Τώρα θα βρεθείς στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, καθώς οι κατακτήσεις αυξάνονται επικίνδυνα και μπορούν να βάλουν ακόμα και τους δεσμευμένους σε πειρασμό. Μη δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία σε άτομα που δεν την αξίζουν, γιατί θα δεις την ιστορία να επαναλαμβάνεται. Μην αλλάξεις τίποτα για τους άλλους, παρά μόνο αν ενοχλεί κάτι εσένα και μόνο. Προσπάθησε να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν, που δεν σου έχει φερθεί και τόσο καλά. Επέλεξε προσεχτικά τις παρέες σου και διασκέδασε μαζί τους.

Δίδυμοι (21/5-21/6)

Καθυστερείς να πάρεις τις αποφάσεις που χρειάζονται στα αισθηματικά σου, κι αυτό δεν εκνευρίζει μόνο τους άλλους, αλλά και τον ίδιο σου τον εαυτό, που ζητά να βρεις λύσεις και άμεσα. Ανέλαβε πρωτοβουλίες, δίχως να το αναβάλεις άλλο. Δυσκολίες με τα οικονομικά θα υπάρχουν, παρόλο που έχεις κάνει αρκετές προσπάθειες για να τα βελτιώσεις τόσο καιρό. Η φύρα προέρχεται από το οικογενειακό περιβάλλον. Εκεί πρέπει να γίνουν οι περικοπές.

Καρκίνος (22/6-22/7)

Είναι μια υπέροχη ημέρα για τα αισθηματικά σου, καθώς μπορείς τώρα να χαρείς τον έρωτά σου, με πολλή καλύτερη διάθεση. Οι πλανητικές όψεις της σημερινής ημέρας, φέρνουν επιτέλους την άνοιξη στη σχέση σου, παρόλο που υπάρχουν ακόμα κάποια μικρά συννεφάκια. Τα καλά νέα που περιμένεις για την καριέρα σου έρχονται, καθώς ήδη έχουν καθυστερήσει αρκετά. Συνέχισε να έχεις την ίδια υπομονή και επιμονή και στο τέλος εσύ θα κερδίσεις το παιχνίδι. Η ανάπτυξη των κοινωνικών επαφών θα σε βοηθήσει πολύ τώρα σε όλους τους τομείς.

Λέων (23/7-23/8)

Δες τι σου ζητάει το έτερον ήμισυ και ικανοποίησε κάθε του επιθυμία άμεσα. Βρίσκεσαι σε πολύ καλό δρόμο όσον αφορά τον τομέα των οικονομικών σου, παρόλο που τα έξοδα παραμένουν στα ίδια επίπεδα. Φρόντισε να συνεχίσεις σταθερά τις προσπάθειες για να τα αυξήσεις, δίχως πισωγυρίσματα. Μπορείς να σταθεροποιήσεις ότι έχεις ήδη αρχίσει εδώ και καιρό, και σε ενδιαφέρει να τα έχεις στη ζωή σου για πολύ καιρό ακόμα.

Παρθένος (24/8-22/9)

Έχεις παραμείνει στα ίδια και στα ίδια, εδώ και πολύ καιρό, και το μόνο σίγουρο είναι πως χρειάζεσαι μια γερή ανανέωση. Στην ερωτική σου ζωή θα είναι δύσκολο να τη πετύχεις, αφού δεν είναι και ιδιαίτερα εύκολο να αλλάξεις προτιμήσεις. Φαίνεται πως μια παλαιότερη σχέση, σου έχει αφήσει αρκετά σημάδια, έτσι ώστε είναι δύσκολο να εμπιστευτείς και πάλι έναν άνθρωπο από την αρχή.

Ζυγός (23/9-22/10)

Οι αποφάσεις που σου ζητάνε οι άλλοι να πάρεις… είναι ιδιαίτερα σοβαρές και δεν μπορούν να παρθούν ελαφριά την καρδία. Σε θέματα οικονομικά φρόντισε να μην επιβαρύνεις περισσότερο την κατάσταση με δαπανηρές αγορές και εξόδους για φαγητό και διασκέδαση για να μπορέσεις να ορθοποδήσεις, αλλιώς ξέχνα το. Αν κάνεις τώρα παρορμητικές ή γενικότερα ριψοκίνδυνες επενδύσεις σε θέματα οικονομικά, μπορεί να σε βάλουν σε μπελάδες.

Σκορπιός (23/10-22/11)

Δώσ’ τα όλα στη σταθερή σου σχέση, που έχει ανάγκη τώρα περισσότερο από ποτέ, από την αμέριστη προσοχή σου. Προσπάθησε να αναπληρώσεις το χαμένο χρόνο και να περάσετε καλά μαζί όπου κι αν βρεθείτε. Νέες προτάσεις θα είναι ιδιαίτερα θετικές για την καριέρα σου, παρόλο που αισθάνεσαι μια αυξημένη κούραση, κι έχεις ανάγκη από μια μικρή παύση, πριν προχωρήσεις παρακάτω. Κάνε ένα διάλειμμα ενδιάμεσα. Κάνε τις υποσχέσεις σου πραγματικότητα, παρόλο που θα χρειαστεί να θυσιάσεις κάτι άλλο για να γίνουν.

Τοξότης (23/11-21/12)

Αν και φαίνεται πως έχεις ήδη κατασταλάξει κάπου συγκεκριμένα στις επιλογές σου, η σημερινή ημέρα θα σε κάνει να προσέξεις περισσότερο απ’ όσο χρειάζεται κάποιες λεπτομέρειες. Προσπάθησε να ξεχάσεις το κακό παρελθόν και να φτιάξεις ένα καλύτερο παρόν. Φρόντισε να βρίσκεις λίγες ώρες για ξεκούραση, ενδιάμεσα από τη σκληρή δουλειά.

Αιγόκερως (22/12-19/1)

Είναι μια θετική ημέρα για την αισθηματική σου ζωή, παρόλο που ίσως να περίμενες ένα μεγάλο διάστημα για να μπορείς να την απολαύσεις. Ανέλαβε πρωτοβουλίες για να μπορείς να έχεις αυτό που θέλεις. Προσπάθησε να γίνει γνωστή η δουλειά σου σε περισσότερο κόσμο με μικρές αλλά εύστοχες κινήσεις, και θα δεις την καριέρα σου πολύ σύντομα να εξυψώνεται σε απίστευτα ύψη.

Υδροχόος (20/1-19/2)

Έχεις ηρεμήσει αρκετά στον τομέα των αισθηματικών σου, καθώς μάλλον έχεις βρει ένα άτομα που να σε εκφράζει. Η ψυχραιμία και η υπομονή που χρειάζεται να επιδείξεις τώρα, θα σε βοηθήσουν στο να μην κάνεις νέα λάθη σε θέματα καριέρας. Προσπάθησε επίσης να αποφύγεις τους παραλογισμούς και τις βιαστικές κινήσεις, που μπορούν να σε εκθέσουν χωρίς λόγο.

Ιχθείς (20/2-20/3)

Η αισθηματική σου σχέση ξεχειλίζει από ένταση και πάθος, καθώς η σημερινή ημέρα σε κάνει πιο ερωτική από ποτέ. Μην αφήσεις κανένα να βάλει φρένο στα όνειρά σου. Άκουσε νέες προτάσεις, κλείσε νέες συμφωνίες, τόλμησε καινούργια πράγματα και θα πετύχεις. Φρόντισε, αν δεν συμφωνείς με τους συνεργάτες σου, να αναβάλεις τις συνομιλίες προς το παρόν.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα η Ζωζώ Σαπουντζάκη

Peristeri News

Leave a Comment