PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ασθενείς μάχονται με το θάνατο λόγω… εντατικής!


Την ώρα που η έρευνα της Εισαγγελίας Πρωτοδικών βρίσκεται σε εξέλιξη, τα στοιχεία φανερώνουν ότι καθημερινά χάνουν τη μάχη με τον θάνατο επτά με δέκα ασθενείς που δεν βρίσκουν κρεβάτι.

Την ώρα που η έρευνα της Εισαγγελίας Πρωτοδικών βρίσκεται σε εξέλιξη, με στόχο να διαπιστωθεί αν προκύπτουν ευθύνες για κίνδυνο ανθρώπινων ζωών από τα λουκέτα στις μονάδες εντατικής θεραπείας, τα στοιχεία φανερώνουν ότι καθημερινά χάνουν τη μάχη με τον θάνατο επτά με δέκα ασθενείς που δεν βρίσκουν κρεβάτι.

Στις δεκάδες κλίνες σε μονάδες εντατικής θεραπείας που έχουν «εξουδετερωθεί» σε όλη τη χώρα, λόγω έλλειψης προσωπικού, υπάρχει κίνδυνος να προστεθούν μέχρι το Μάιο άλλες σαράντα με πενήντα, καθώς τα ελληνικά νοσοκομεία βρίσκονται τα ίδια στην Εντατική στερώντας την ελπίδα σε εκατοντάδες ασθενείς που πεθαίνουν στην αναμονή για ένα κρεβάτι σωτηρίας. Τα δεδομένα αποτελούν γροθιά στο στομάχι, καθώς σχεδόν δύο χιλιάδες άνθρωποι χάνουν κάθε χρόνο της ζωή τους, επειδή δεν μπορούν να βρουν κρεβάτι στην Εντατική των δημόσιων νοσοκομείων.

Οσα αποκάλυψε ο πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Μονάδων Εντατικής Θεραπείας Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνελήφθη γνωστός τράπερ στην Κηφισιά

Peristeri News

«Τσουχτερά» πρόστιμα για τα ακαθάριστα οικόπεδα

Peristeri News

Εντοπίστηκαν μετανάστες σε βραχώδες σημείο της Τήλου

Peristeri News

Leave a Comment