PeristeriNews.gr
Lifestyle

Αστέρι η Πενέλοπε Κρούζ


Το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο του Χόλιγουντ απέκτησε…

Το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο του Χόλιγουντ απέκτησε η Πενέλοπε Κρουζ ενώ φωτογραφήθηκε με τον σύζυγό της Χαβιέ Μπαρδέμ και τον συμπρωταγνιστή της Τζόνι Ντεπ, ο οποίος χαρακτήρισε την ηθοποιό “Φανταστική μητέρα”

Το αστέρι της Πενέλοπε Κρουζ στη λεωφόρο του Χόλιγουντ έχει το νούμερο 2.436. Η ίδια μ ένα στενό φόρεμα και έχοντας χάσει όλα τα περιτά κιλά της εγκυμοσύνης εμφανίστηκε λαμπερή και ευτυχισμένη έχοντας δίπλα της τον Χαβιέ Μπαρδέμ και τον Τζόνι Ντέπ τον οποιον χαρακτήρισε ως τον άντρα με το καπέλο και τον ευχαρίστησε για τη φιλία του.

«Όταν ήρθα στο Λος Άντζελες για πρώτη φορά το 1994, δεν μιλούσα αγγλικά, ήξερα μόνο δύο προτάσεις. Το πώς είστε και το θέλω να δουλέψω με τον Τζόνι Ντεπ. Τα τελευταία δέκα χρόνια έχω δουλέψει μαζί του δύο φορές και με έχει βοηθήσει να βελτιώσω τα αγγλικά μου. Ξέρω λοιπόν πώς να πω ότι θέλω να δουλέψω ξανά με τον Τζόνι Ντεπ», είπε η Κρουζ.

Αλλά και ο Τζόνι Ντέπ μιλώντας για την φίλη του πλέον είπε” Είναι μητέρα φαινόμενο και ως φίλη είναι πιστή, αληθινή και αφοσιωμένη. Θεωρώ μεγάλη μου τιμή που η Πενέλοπε υπάρχει στη ζωή μου”

Η Πενέλοπε Κρουζ παντρεύτηκε τον Χαβιέ Μπαρδέμ τον Ιούλιο του 2010 σε ιδιωτική τελετή ενώ τον Ιανουάριο έφερε στον κόσμο το παιδί τους. Είναι η πρώτη Ισπανίδα ηθοποιός που απέκτησε το δικό της αστέρι και όπως είπε ” Αυτό είναι μεγάλη τιμή για μένα.Ευχαριστώ πολύ την οικογένειά μου και φυσικά τον υπέροχο σύζυγό μου και τον γιο μας που με κάνει ευτυχισμένη κάθε μέρα που περνά”.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Διάρρηξη στη μονοκατοικία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου – Τι άρπαξαν οι κλέφτες

Peristeri News

Πατέρας για δεύτερη φορά θα γίνει ο Χοακίν Φίνιξ

Peristeri News

Leave a Comment