Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Ασπρόπυργος: Πυροβολισμοί κατά αστυνομικών στα Νεόκτιστα

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Πυροβολισμοί έπεσαν το βράδυ της Τετάρτης στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου.

Ειδικότερα, η αστυνομία δέχτηκε μία κλήση για ληστεία που σημειώθηκε σε περιοχή του Ασπροπύργου. Στο σημείο έσπευσαν οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ωστόσο κατά τη διάρκεια λήψης καταθέσεων δέχτηκαν ξαφνικά πυροβολισμούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έπεσαν 15 πυροβολισμοί και μάλιστα η μία σφαίρα πέρασε ξυστά από το κράνος ενός αστυνομικού και καρφώθηκε στο αλεξίσφαιρο γιλέκο του αστυνομικού που βρισκόταν δίπλα.

Ο αστυνομικός διακομίστηκε στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο και η υγεία του δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο.

Ο αστυνομικός που σώθηκε από θαύμα από τον πυροβολισμό που δέχθηκε στην περιοχή του Ασπροπύργου μίλησε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA».

«Ήμασταν δύο ζεύγη της ομάδας ΔΙ. ΑΣ. και δίναμε οδηγίες σε πολίτη, τον οποίο μόλις είχαν ληστέψει στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου. Ξαφνικά ακούστηκαν πυροβολισμοί και μία σφαίρα με χτύπησε στο αλεξίσφαιρο γιλέκο.

Αμέσως κινήθηκα πέντε μέτρα προς τα πίσω για να προστατεύσω τους συναδέλφους μου, γιατί έπεφταν πολλές σφαίρες. Μόλις είδα ότι στέκομαι όρθιος, ψάξαμε να βρούμε τη σφαίρα και τη βρήκαμε πάνω σε μία από τις μηχανές μας.

Πήγαμε τη σφαίρα στο Α.Τ. Ασπροπύργου κι εγώ μεταφέρθηκα στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Ευτυχώς, έχω μόνο θλαστικά τραύματα στην κοιλιά. Με έσωσε το γιλέκο.

Κάθε μέρα παίζουμε την ζωή μας κορώνα γράμματα στον Ασπρόπυργο, στο Ζεφύρι, στο Μενίδι, στα Διυλιστήρια. Και καθημερινά δεν ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε, όμως είμαστε έτοιμοι για όλα».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Περιστέρι: Χειροπέδες σε 33χρονο για κοκαΐνη, πιστόλι και πλαστά ευρώ

Peristerinews.gr Newsroom

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο το Σαββατοκύριακο, κλειστοί κεντρικοί δρόμοι

Peristerinews.gr Newsroom

Πρόστιμο 5.000 ευρώ σε επιχείρηση εστίασης στο Περιστέρι

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment