Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

ΑΣΟΕΕ: Δύο αστυνομικοί τραυματίες, τρεις προσαγωγές στα επεισόδια

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο διακομίστηκαν δύο αστυνομικοί που τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν το μεσημέρι στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ), ενώ έγιναν τρεις προσαγωγές.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της αστυνομίας, στις 12:30, περίπου εκατό άτομα πλησίασαν στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο και αφού έσπασαν με κόφτη το λουκέτο της εξωτερικής εισόδου, επιχείρησαν να μπουν στον προαύλιο χώρο.

Οι αστυνομικές δυνάμεις που επενέβησαν για να αποτρέψουν την είσοδο, δέχτηκαν επίθεση από τα άτομα, πολλά από τα οποία χρησιμοποίησαν καδρόνια και άλλα αντικείμενα.

Σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, για να αποκλιμακώσουν τις επιθέσεις οι αστυνομικοί, αναγκάστηκαν να κάνουν χρήση δακρυγόνων, ενώ στο προαύλιο του Οικονομικού Πανεπιστημίου κατάφεραν να εισέλθουν περίπου εβδομήντα άτομα, τα οποία παρέμειναν μέχρι τις 14:45, οπότε και αποχώρησαν.

 

Πηγή: ΑΜΠΕ


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Αιγάλεω: Αναζητούνται μάρτυρες για θανατηφόρο τροχαίο στη Λεωφόρο Αθηνών

Peristerinews.gr Newsroom

Τραυματίστηκε 36χρονος από πυροβολισμούς στον Κολωνό

Peristerinews.gr Newsroom

Αγία Βαρβάρα: Ένα παραμύθι για την προστασία των παιδιών

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment