PeristeriNews.gr
Ενδιαφέροντα

Ασημένια κοσμήματα και ανδρικά βραχιόλια στα κοσμηματοπωλεία Goldy στη Νέα Ιωνία: Πώς να διαλέξετε τα ιδανικά για εσάς


Ποιος είπε ότι τα ασημένια κοσμήματα είναι μόνο για τις γυναίκες; Αν αναζητάτε ανδρικά βραχιόλια με μοναδικό στυλ που θα σας κάνουν ακαταμάχητους, τότε τα Goldy, τα κορυφαία κοσμηματοπωλεία στην Αθήνα σας περιμένουν στη Νέα Ιωνία για να επιλέξετε μέσα από μία μοναδική συλλογή.

Γιατί όμως οι άντρες αγαπούν να φορούν βραχιόλια και ασημένια κοσμήματα; Το βραχιόλι είναι ένα από τα πιο εύκολα και άνετα ανδρικά αξεσουάρ, αφού ταιριάζει με όλα τα στυλ ντυσίματος, καλύπτεται εύκολα με μακριά μανίκια, αν χρειαστεί και δίνει ένα πιο εκπλεπτυσμένο στυλ σε κάθε σας εμφάνιση. Επιπλέον, είναι πιο εύκολο να το υποστηρίξουν, καθώς πολλοί άνδρες φοράνε ρολόι και είναι η ίδια αίσθηση και στυλ με το βραχιόλι γι’ αυτούς.

Το μυστικό του στυλ

Ανδρικά βραχιόλια από ατσάλι απλό ή επιχρυσωμένο, αλλά και από δέρμα μπορεί να δώσει στο ντύσιμο αυτό το κάτι παραπάνω στην εμφάνισή σας και μπορούν να αναδείξουν την προσωπικότητά σας χωρίς να χρειαστεί να πείτε λέξη.

Το κλειδί για να φοράτε ανδρικά βραχιόλια και να τα αναδεικνύετε είναι η απλότητα. Όπως και με τα πιο απλά ασημένια κοσμήματα, έτσι και σε αυτή την περίπτωση, το να τα φοράτε άνετα χωρίς να τα επιδεικνύετε τα κάνει ακόμα πιο εντυπωσιακά και αξιοπρόσεχτα. Επιπλέον, να έχετε ποικιλία στη συλλογή σας, αλλά να αποφύγετε να φοράτε πολλά μαζί, διατηρώντας την προσοχή στραμμένη στο ένα και εντυπωσιακό που επιλέξατε να πλαισιώσει τον καρπό σας για την συγκεκριμένη εμφάνιση.

Πώς να τα επιλέξετε

Για να επιλέξετε τα ιδανικά βραχιόλια για εσάς θα πρέπει να λάβετε υπόψιν ορισμένα χαρακτηριστικά. Ειδικά αν πρόκειται για ασημένια κοσμήματα που είναι λιγότερο εύκαμπτα από τα δερμάτινα, τότε το μέγεθος πραγματικά μετράει. Όταν λοιπόν επιλέγετε ανδρικά βραχιόλια να λάβετε υπόψιν σας τα εξής:

  • Διαστάσεις
  • Συνολικό στυλ
  • Πού θα το φορέσετε
  • Προσαρμογή στο χέρι σας.

Το βραχιόλι πρέπει να είναι ανάλογο με το μέγεθός σας και να εφαρμόζει σωστά. Θα πρέπει να είναι αρκετά σφιχτό ώστε να ταιριάζει άνετα στον καρπό σας, χωρίς όμως να είναι πολύ μεγάλο και να κάνει το χέρι σας να φαίνεται υπερβολικά λεπτό.

Σημαντικό είναι επίσης να προσέξετε το στυλ του και να ξέρετε πού σκοπεύετε να το φορέσετε. Άλλα ανδρικά βραχιόλια φοριούνται σε επίσημες περιστάσεις και βραδινές εμφανίσεις, άλλα σε βόλτα για καφέ και άλλα σε πρωινά meetings.

Ότι κι αν επιλέξετε ωστόσο, τα Goldy, τα κορυφαία ηλεκτρονικά κοσμηματοπωλεία στην Αθήνα και συγκεκριμένα στη Νέα Ιωνία, τα φέρνουν στον χώρο σας με ένα κλικ.

Επισκεφθείτε σήμερα το ηλεκτρονικό κοσμηματοπωλείο Goldy και βρείτε μοναδικά ανδρικά βραχιόλια και ασημένια κοσμήματα για να συνοδεύσετε κάθε στυλ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αξεσουάρ και συσκευές που μας είναι απαραίτητα για λόγους υγείας

Peristeri News

Τρεις τρόποι για να ενισχύσω την αυτοεκτίμηση του παιδιού μου

Peristeri News

Περιστέρι: Διαδικτυακή διημερίδα για τη χρήση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση

Peristeri News

Leave a Comment