PeristeriNews.gr
Lifestyle

Άρον – άρον εγκατέλειψε τη Μελβούρνη ο Γιώργος Τσαλίκης


Τον τελευταίο μήνα ο Γιώργος Τσαλίκης βρίσκεται στην Αυστραλία, για να πραγματοποιήσει τις προγραμματισμένες συναυλίες του.

Όπως φαίνεται όμως δε λείπουν και τα απρόοπτα, αφού εμφανίστηκε ένα κρούσμα κορωνοϊού στη Μελβούρνη και έκλεισαν όλα.

Έτσι ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού στο Περιστέρι και τραγουδιστής μαζί με τους συνεργάτες του έφυγαν άρον άρον για το Σίδνεϋ, προκειμένου να συνεχίσουν την περιοδεία τους.

Ο ίδιος έκανε γνωστή την είδηση μέσω ενός βίντεο που ανάρτησε στο Instagram λέγοντας: «Λοιπόν παιδάκια καλημέρα για να καταλάβετε λίγο πως λειτουργούν εδώ τα πράγματα στην Αυστραλία κάναμε τις δουλειές στην Μελβούρνη, και σήμερα βρέθηκε ένα κρούσμα, ένα στην Μελβούρνη και κλείσανε τα πάντα ο κόσμος στα σπίτια του, για ένα κρούσμα. Εμείς φεύγουμε άρον άρον πάμε Σίδνεϋ γιατί έχουμε εκεί δουλειές για να μπορέσουμε να κάνουμε εκεί που δεν έχει κρούσματα τις δουλειές μας. Δηλαδή είναι λιγάκι εδώ τζόκερ, δόξα το Θεό όλα πάνε καλά. Στην Αυστραλία με 4.000 κρούσματα που έχουμε φτάσει εμείς θα είχανε κάτι λαγούμια κάτω από την γη, στα 150 μέτρα και θα έβγαιναν το 2024. Για αυτό και είναι και χαλαροί και ελεύθεροι. Φύγαμε σαν κυνηγημένοι από την Μελβούρνη ήρθαμε στο Σίδνεϋ, είμαστε έτοιμοι για την Παρασκευή και το Σάββατο, το Σίδνεϋ να ετοιμάζεται παιδιά».

 

Να σημειωθεί πως ο τραγουδιστής έκανε παρέμβαση σε τηλεοπτική εκπομπή του Alpha τονίζοντας ότι οι 4 συναυλίες του έγιναν κανονικά στη Μελβούρνη και έπειτα παρουσιάστηκε το κρούσμα κορωνοϊού και έκλεισαν όλα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Peristeri News

Η Έλενα Παπαρίζου θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας στη Eurovision

Peristeri News

Πέθανε ο σχεδιαστής μόδας Ρομπέρτο Καβάλι

Peristeri News

Leave a Comment