Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Αρνητικό και το τελευταίο τεστ της προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Αρνητικό ήταν το αποτέλεσμα του τεστ στο οποίο υποβλήθηκε σήμερα η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο με ανάρτησή του στο Twitter ο εκπρόσωπος της Κομισιόν.

Ωστόσο, ο Ερίκ Μαμέρ υπογραμμίζει ότι η Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν θα παραμείνει σε αυτοπεριορισμό μέχρι αύριο οπότε συμπληρώνονται επτά ημέρες από όταν ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα.

«Τεστ δύο φορές την εβδομάδα»

Δύο φορές την εβδομάδα υποβάλλεται σε τεστ για κορωνοϊό η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν, όπως ανέφερε ο Μαμέρ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής υποβάλλεται σε εξέταση κάθε Δευτέρα και Πέμπτη και είχε υποβληθεί σε έλεγχο τόσο πριν από το ταξίδι της στην Πορτογαλία όσο και κατά την επιστροφή της.

Πηγή: ΑΜΠΕ


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

ΗΠΑ: Οι Δημοκρατικοί κερδίζουν Βουλή και Γερουσία

Peristerinews.gr Newsroom

Στις κάλπες οι Αμερικανοί για τις ενδιάμεσες εκλογές

Peristerinews.gr Newsroom

Ιλιάνα Γιότοβα: Η πρώτη γυναίκα πρόεδρος της Βουλγαρίας

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment