Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Αρνητική ψήφο έδειξε ότι θα δώσει η Ρ. Μακρή

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Αρνητική ψήφο έδειξε ότι θα δώσει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή μιλώντας στις Επιτροπές της Βουλής για την διαπραγμάτευση.

Αρνητική ψήφο έδειξε ότι θα δώσει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή μιλώντας στις Επιτροπές της Βουλής για την διαπραγμάτευση.

«Δεν θα δώσω έγκριση σε προτάσεις που στο 80% ταυτίζονται με τις προτάσεις του Γιούνκερ», είπε και κατέληξε απευθυνόμενη στον Υπουργό Οικονομικών:

«Οι Έλληνες πολίτες έδειξαν ότι διαθέτουν αρετή και τόλμη. Δεν ξέρω αν διαθέτετε και εσείς, θα το δείξει η ιστορία». Η εντολή της Βουλής δεν δύναται να υπερβεί την εντολή των εκλογών ή του δημοψηφίσματος, ανέφερε και σημείωσε πως «δεν θα σας επιτρέψω να βρείτε άλλοθι, να μειωθούν οι συντάξεις (..) δεν θα σας εξουσιοδοτήσω με την ψήφο μου να ολοκληρώσετε το ξεπούλημα (…) σας ζητώ να διαπραγματευτείτε με βάση την εντολή του λαού».

Η κ. Μακρή είπε ότι «πέντε μήνες ο Πρωθυπουργός και όσοι επέλεξε έδιναν μάχη για να μην ακολουθήσουμε σκυφτοί την εθελόδουλη στάση του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ» και «πέντε μήνες όλοι ακολουθούσαμε και στηρίζαμε την προσπάθεια».

Επέκρινε ακόμη την κυβέρνηση για αδυναμία ελέγχου της νομιμότητας των καναλιών και για παραχώρηση των τραπεζών στους χρεοκοπημένους, όπως είπε, τραπεζίτες.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Τσίπρας για επίδομα ανεργίας: «Σχέδιο Μητσοτάκη, όχι άποψη Μαρινάκη»

Peristerinews.gr Newsroom

Κυρ. Μητσοτάκης από Καστελλόριζο: 5.000 ευρώ για δημόσιους υπαλλήλους και νοικοκυριά

Peristerinews.gr Newsroom

Ν. Ανδρουλάκης από τη ΔΕΘ: «Τώρα είναι η ώρα των μεγάλων αποφάσεων»

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment