PeristeriNews.gr
Πολιτική

Αρνητικές εισηγήσεις για άρση ασυλίας τριών βουλευτών


Αρνητικές είναι οι εισηγήσεις της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής προς την Ολομέλεια όσον αφορά τις τρεις άρσεις ασυλίας που συζητήθηκαν.

Πρόκειται για μήνυση που είχε κάνει ο μητροπολίτης Πειραιά Σεραφείμ κατά του νυν υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη σχετικά με σατυρικό άρθρο του δημοσιογράφου Γιώργου Ανανδρανιστάκη που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Αυγή» όταν ο υπουργός ήταν διευθυντής της εφημερίδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μητροπολίτης έχει αποσύρει την μήνυση, καθώς ο Γ. Ανανδρανιστάκης απεβίωσε, ωστόσο η Επιτροπή Δεοντολογίας ομόφωνα (πλην της Χρυσής Αυγής που δήλωσε παρών) εκτίμησε ότι η υπόθεση πρέπει να έρθει στην Ολομέλεια με αρνητική εισήγηση όσον αφορά την άρση ασυλίας του κ. Φίλη.

Η δεύτερη περίπτωση αφορούσε τον βουλευτή της Ν.Δ. Νικήτα Κακλαμάνη, ο οποίος κατηγορήθηκε επειδή επί δημαρχίας του ένας πολίτης χτύπησε σε ένα σπασμένο πεζοδρόμιο.

Η τρίτη περίπτωση αφορούσε τον βουλευτή της Ν.Δ. Ανδρέα Κατσανιώτη, ο οποίος κατηγορήθηκε πως ως διευθυντής εξαγωγών χρηματοδότησε χωρίς επαρκή αιτιολογία ένα πρόγραμμα. Ο βουλευτής, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ζητήσει την άρση ασυλίας του.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Γ. Φλωρίδης για Μάτι: Η δίκη έγινε με βάση τον ποινικό κώδικα του ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Leave a Comment