PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Αρνείται τις κατηγορίες ο Θεοφίλου στον ανακριτή


Μετά από 20 λεπτά στο γραφείο του ειδικού εφέτη ανακριτή κου Μπαλτά ο 30χρονος Τάσος Θεοφίλου επανέλαβε ότι δεν γνωρίζει τίποτα.

Μετά από 20 λεπτά στο γραφείο του ειδικού εφέτη ανακριτή κου Μπαλτά ο 30χρονος Τάσος Θεοφίλου επανέλαβε ότι δεν γνωρίζει τίποτα.

Ο Θεοφίλου ζήτησε και πήρε προθεσμία για την Πέμπτη ώστε να ετοιμάσει την απολογία του.

Σε βάρος του ο ειδικός εφέτης ανακριτής εξέδωσε ένταλμα σύλληψης για ένταξη και σύλληψη στην οργάνωση «Πυρήνες της φωτιάς» και για συγκεκριμένες τρομοκρατικές πράξεις.

Ωστόσο η δικογραφία θα παραμείνει στα χέρια του ειδικού ανακριτή αφού μέχρι τώρα δεν έχει βρεθεί σύνδεση της οργάνωσης με την αιματηρή ληστεία στην Νάουσα της Πάρου.

Υπενθυμίζεται ότι ο 30χρονος έχει λάβει προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη τόσο από το Αυτόφωρο Τριμμελές Πλημμελειοδικείο για την κατηγορία της αντίστασης κατά της αρχής, όσο και από τον τακτικό ανακριτή για τη ληστεία στη Νάουσα της Πάρου και το φόνο του 53χρονου αυτοκινητιστή.

Ο δικηγόρος Σπύρος Φυτράκης έχει αναλάβει την υπεράσπισή του και έκανε από την πρώτη στιγμή γνωστό ότι ο πελάτης του αρνείται όλες τις κατηγορίες.

Τι βρέθηκε στη «γιάφκα» στην Λαμία

Ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο, ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, ένα πολυμηχάνημα (scanner), μηχάνημα και διαφάνειες πλαστικοποίησης, ένα κινητό τηλέφωνο, πλήθος βιβλίων και το ποδήλατο στο οποίο ο κατηγορούμενος είχε εγκαταστήσει μικροκάμερα με την οποία βιντεοσκοπούσε το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στη Λαμία βρέθηκαν στη γιάφκα του 30χρονου Τάσου Θεοφίλου.

Από αυτά, ο υπολογιστής και το κινητό θα μεταφερθούν στα εργαστήρια για να εξεταστούν περαιτέρω.

Όσον αφορά το σκάνερ που βρέθηκε κάνουν τους αστυνομικούς να πιστεύουν ότι οι δράστες ίσως ήταν έτοιμοι να πλαστογραφήσουν έγγραφα.

Στα επτά κλειδιά εστιάζουν οι αστυνομικοί καθώς πιστεύουν ότι ανοίγουν και άλλα διαμερίσματα εκτός από την Λαμία.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνελήφθη γνωστός τράπερ στην Κηφισιά

Peristeri News

«Τσουχτερά» πρόστιμα για τα ακαθάριστα οικόπεδα

Peristeri News

Εντοπίστηκαν μετανάστες σε βραχώδες σημείο της Τήλου

Peristeri News

Leave a Comment