Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Αρνείται ότι σκότωσε τον Μ. Κουμανταρέα ο συγκατηγορούμενος του Ρουμάνου

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη ζήτησε ο συγκατηγορούμενος του ήδη προφυλακισμένου 25χρονου ρουμανικής καταγωγής.

Προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη ζήτησε ο συγκατηγορούμενος του ήδη προφυλακισμένου 25χρονου ρουμανικής καταγωγής για τη δολοφονία του συγγραφέα Μένη Κουμανταρέα, λόγω κωλύματος του συνηγόρου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση και απόπειρα ληστείας φέρεται να δηλώνει πως δεν ήταν εκείνος που σκότωσε τον συγγραφέα, ούτε και είχε ποτέ κάποιο σκοπό για να σκοτώσει.

Σε βάρος του κατηγορουμένου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης το οποίο εκτελέστηκε την περασμένη Παρασκευή, όταν συνοδευόμενος από το δικηγόρο του, παραδόθηκε στις εισαγγελικές αρχές.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Περιστέρι: Πανηγυρικός εορτασμός του Αγίου Νεκταρίου στις 8 Νοεμβρίου

Peristerinews.gr Newsroom

Εγκληματική οργάνωση πίσω από εκρήξεις και εκβιασμούς σε καταστήματα

Peristerinews.gr Newsroom

Περιστέρι: Σοκ με τη διακίνηση ναρκωτικών σε ανήλικους – Συνελήφθησαν 3 νεαροί (vid)

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment