PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Αριστερή Κίνηση Περιστερίου: Πρώτο σχόλιο για τα εκλογικά αποτελέσματα στο Περιστέρι


Το δικό της σχόλιο για το εκλογικό αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών στην πόλης μας έκανε η Αριστερή Κίνηση Περιστερίου.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

Ευχαριστούμε κάθε μία και καθέναν από τους 2.576 πολίτες που μας ψήφισαν.

Το ρεύμα της αντικαπιταλιστικής και ριζοσπαστικής αριστεράς εκτός από υπαρκτό είναι και ορατό μετά τις χθεσινές εκλογές όχι μόνο στον Δήμο μας, αλλά σε με αύξηση των ποσοστών σε όλες τις περιφέρειες και σε όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας με ιστορικά υψηλά ποσοστά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Στην πόλη μας ο Παχατουρίδης πανηγύριζε χθες για το 77,98% με βεγγαλικά και καραμούζες, όμως καθώς φαίνεται η προσχώρηση στην παράταξη «Ανδρέας Παχατουρίδης – Με την κοινωνία μπροστά» του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ και του Καλαντώνη μείωσε τις έδρες τους. Και αυτό είναι μεγάλο κακό για την παράταξη της διαπλοκής. Η αύξηση της αποχής κόστισε αποκλειστικά στην παράταξη του κ. Παχατουρίδη η οποία σε σύγκριση με το 2019 και παρά το ότι φέτος αντίθετα με 2019 στηρίχθηκε επίσημα από τις ηγεσίες ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ καθώς και από την πρώην παράταξη Καλαντώνη, ΕΠΕΣΕ σε ψήφους (35412 από 46793 το 2019).

Γίναμε άλλωστε για μια ακόμα φορά μάρτυρες της εικόνας των υποψηφίων του κ. Παχατουρίδη, που διαφιλονικούσαν μεταξύ τους για την «μάχη του σταυρού», φώναζαν μόνοι τους ότι «είμαστε λαμόγια» και τους χώριζε σε πολλές περιπτώσεις η αστυνομία. Φανταζόμαστε ποια κίνητρα τους ώθησαν σε αυτές τις συμπεριφορές και τι σκοπούς έχουν για το Δήμο και δηλώνουμε ότι θα τους σταματάμε σε κάθε ευκαιρία. Ο κ. Παχατουρίδης και οι συν αυτώ δεν μπορούν να πανηγυρίζουν επίσης όταν κατάφεραν τέτοια ιστορικά μικρά ποσοστά συμμετοχής. Είναι φανερό πως δεν εμπνέουν πια τον κόσμο του Περιστερίου.

Θα αξιοποιήσουμε την ενίσχυσή μας σε ψήφους – ποσοστό και τις έδρες στο Δημοτικό και διαμερισματικά συμβούλια για την ανάδειξη των προβλημάτων της μεγάλης πλειοψηφίας των Περιστεριωτών. Θα είμαστε σταθερά εκεί που είμαστε 30 χρόνια στο δρόμο για την διεκδίκηση ενάντια σε κάθε λογική διαχείρισης και συμβιβασμού. Kαι κυρίως θα μπούμε μπροστά στους αγώνες του επόμενου διαστήματος για τα λαϊκά και εργατικά δικαιώματα της κοινωνικής πλειοψηφίας.

Σήμερα θα ήταν μια μέρα ικανοποίησης αν δεν ήταν μέρα θυμού για τις δηλώσεις στήριξης προς το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ εκ μέρους κυβέρνησης και αστικής αντιπολίτευσης. Δηλώνουμε πως είμαστε με τους κατατρεγμένους αυτού του κόσμου. Με την Παλαιστίνη. Ξεκάθαρα και χωρίς αστερίσκους.

Αριστερή Κίνηση Περιστερίου συνεργασία με Ριζοσπαστική Πρωτοβουλία και ανένταχτους αγωνιστές/στριες

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment