PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Αργύρης Πεδουλάκης: Θλίβομαι που έχει αλλάξει το DNA του Περιστερίου (video)


Για την πορεία του Περιστερίου αλλά και τα σημάδια απογοήτευσης που του έχουν μείνει, μίλησε στην εκπομπή Pick N Roll και τον Βασίλη Σκουντή, ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Λέγαμε ότι ο στόχος μας είναι να χτίσουμε μία ομάδα που να μπορεί να φτάσει στην Ευρώπη. Βγήκαμε, είχαμε καλά αποτελέσματα. Εγώ μετά αποχώρησα, θεώρησα ότι θα συνεχιστεί αυτό το πρόγραμμα που είχαμε πει. Απ’ αυτά τα παιδιά, ο Καράμπελας έκανε μία πολύ καλή χρονιά. Ο Αγραβάνης την επόμενη έφυγε, ο Μουράτος έφυγε, παίζουν βέβαια πολύ καλύτερα στις ομάδες τους τώρα αυτά τα παιδιά, γιατί όσο μεγαλώνουν θα γίνονται καλύτεροι, ο Καράμπελας δεν παίζει καθόλου και απλά πηγαινοέρχονται κάποιοι Αμερικάνοι. Αυτό γίνονται. Όσο ήμουν εγώ, άλλαξα μόνο τον Γκάντι και κανέναν άλλον“, δήλωσε αρχικά.

Ενώ συνέχισε: “Εγώ στεναχωρήθηκα μετά τον πρώτο μήνα, όταν άρχισα να καταλαβαίνω τι γίνεται και ουσιαστικά επειδή δεν θέλω να πηγαίνω σε μία ομάδα στην μέση της χρονιάς, γιατί όσες φορές το έχω κάνει δεν μου έχε βγει σε καλό, στο Περιστέρι δεν μπορούσα να πω όχι. Μετά τον πρώτο μήνα που άρχισα να βλέπω, να ακούω και να αντιλαμβάνομαι τι συμβαίνει στεναχωρέθηκα. Έχει αλλάξει το DNA του συλλόγου και αυτό είναι θλιβερό για εμένα. Οι ομάδες δεν είναι εταιρείες. Εκπροσωπούν κοινότητες“.

Όσο για τον Γκρέι τόνισε: “Έπρεπε να φύγει. Όχι από εμένα, έθεσε τον εαυτό του εκτός ομάδας. Το πώς και το γιατί δεν το γνωρίζω, εγώ προσωπικά ακόμη απάντηση δεν έχω πάρει. Όταν ρώτησα ήταν τιμής ένεκεν. Τιμής ένεκεν μπορεί να πάρει ο Κορωνιός, ο Παπαμακάριος, που έπαιξαν πολλά χρόνια, ή αυτοί που αγωνίστηκαν δίχως να πληρωθούν. Τιμής ένεκεν ένας παίκτης που έπαιξε μόλις δύο χρόνια στην ομάδα, όχι δεν μπορεί να πάρει. Ακόμη δεν έχω την απάντηση. Γνωρίζω όμως τι γίνεται στην ομάδα. Δεν θέλω όμως να πω τι συμβαίνει.

Όσο για τον Ζούρο: “Είχα πάρει τηλέφωνο και έλεγα τι κάνετε; Κι όμως στον κόσμο και στους δημοσιογράφους φάνηκε ότι ο Ζούρος έφυγε λόγω Πεδουλάκη. Ο Ηλίας πήγαινε πάρα πολύ καλά και έφυγε από την ομάδα. Το Περιστέρι στην έως τώρα ιστορία του, δεν έχει αλλάξει ποτέ προπονητή στην μέση της χρονιάς”.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment