PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Αρχίζει το πρόγραμμα δωρεάν διανομής τροφίμων


Ξεκινά σήμερα το πρόγραμμα δωρεάν διανομής τροφίμων για το έτος 2013, με πρώτο σταθμό το ίδρυμα «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Ξεκινά σήμερα το πρόγραμμα δωρεάν διανομής τροφίμων για το έτος 2013, με πρώτο σταθμό το ίδρυμα «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Το ετήσιο πρόγραμμα, το οποίο είναι υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, έχει συνολικό προϋπολογισμό 25 εκατ. ευρώ και υλοποιείται με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Τα αγαθά τα οποία θα παρέχονται στους πάνω από 800.000 φετινούς δικαιούχους είναι βασικά είδη διατροφής, όπως γαλακτοκομικά προϊόντα, ζυμαρικά και ελαιόλαδο. Στην υλοποίηση του προγράμματος αναμένεται να συνδράμουν περισσότεροι από 1.000 φορείς-κοινωνικοί εταίροι του υπουργείου (μητροπόλεις, δήμοι, φιλανθρωπικά ιδρύματα).

Το πρόγραμμα παρέχει ακόμα μεγαλύτερα οφέλη για την ελληνική κοινωνία, καθώς η διάθεση ελληνικών προϊόντων, αξίας 25 εκατ. ευρώ, επηρεάζει θετικά σημαντικούς παραγωγικούς φορείς της χώρας (παραγωγικές μονάδες, επιχειρήσεις μεταποίησης και τυποποίησης των γεωργικών προϊόντων που διανέμονται, τις μεταφορικές και άλλες επιχειρήσεις).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πληρωμή Τελών Κυκλοφορίας με το μήνα – Πως υπολογίζονται

Peristeri News

Χαμός με τους εκδρομείς του Πάσχα – Μεγάλη κίνηση σε λιμάνια και δρόμους

Peristeri News

Τι γιορτάζουν οι ορθόδοξοι Χριστιανοί σήμερα Μεγάλη Πέμπτη

Peristeri News

Leave a Comment