Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Αρχίζει ο διάλογος για τον ΕΟΠΥΥ

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Στη συνάντηση θα συμμετάσχουν ο υπουργός Υγείας, ο αρμόδιος υφυπουργός Αντώνης Μπέζας, ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ Δημήτρης Κοντός και ο γενικός γραμματέας Υγείας Πελοπίδας Καλλίρης, αλλά και εκπρόσωπος από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης για να γνωμοδοτεί όσον αφορά στη διοικητική διαδικασία.

Με την απεργία να συνεχίζεται ξεκινά σήμερα ο διάλογος ανάμεσα στον υπουργό Υγείας και τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ, μετά από τη σχετική εντολή του Πρωθυπουργού.

Ο κ. Γεωργιάδης δήλώσε χθες ότι χρονοδιάγραμμα μεταρρυθμίσεως δεν μπορεί να μεταβληθεί και δεν αλλάζει λόγω διαλόγου. «Είναι απολύτως γνωστό ότι δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο» είπε χαρακτηριστικά. Όπως επεσήμανε, στόχος είναι μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου να έχουν επιστρέψει όλοι στις θέσεις τους και να λειτουργεί ο νέος φορέας.

Εκτός από τον υπουργό Υγείας, στη συνάντηση θα συμμετάσχουν ο αρμόδιος υφυπουργός Αντώνης Μπέζας, ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ Δημήτρης Κοντός και ο γενικός γραμματέας Υγείας Πελοπίδας Καλλίρης, αλλά και εκπρόσωπος από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης για να γνωμοδοτεί όσον αφορά στη διοικητική διαδικασία.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Πετρούπολη: Θανατηφόρο τροχαίο μετά από σύγκρουση μοτοσικλετών

Peristerinews.gr Newsroom

Φαρμακείο αυτοκινήτου: Τι αλλάζει από 1η Ιανουαρίου 2027

Peristerinews.gr Newsroom

Εξαρθρώθηκε σπείρα κλοπών οχημάτων: 8 συλλήψεις σε Περιστέρι, Καματερό και Αχαρνές

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment