PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Αρχίζει νωρίτερα η προπώληση για τον Πανιώνιο


Το αήττητο και νικηφόρο σερί του Ατρόμητου, σε συνδυασμό με την πρωτοπορία στη Super League έχουν αφυπνίσει τον κόσμο στο Περιστέρι, που αναμένεται να στηρίξει περισσότερο από κάθε άλλη φορά την ομάδα για τη φετινή σεζόν, στο προσεχές ματς κόντρα στον Πανιώνιο.

Για αυτό το λόγο, η ζήτηση που έχει παρατηρηθεί, ανάγκασε την ΠΑΕ του Περιστερίου να αρχίσει νωρίτερα την προπώληση των εισιτηρίων για το παιχνίδι με τους Νεοσμυρνιώτες, η οποία θα ξεκινήσει από αύριο.

Σημειώνεται, ότι οι φιλοξενούμενοι οπαδοί δεν θα πάρουν εισιτήρια, έτσι η θύρα 1 θα παραμείνει κλειστή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι από αύριο (Τετάρτη 1/11) ξεκινά η πώληση των εισιτηρίων του αγώνα με τον Πανιώνιο στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Superleague ΣΟΥΡΩΤΗ.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα λειτουργήσει από τις 17.00 μέχρι τις 20.00 στο εκδοτήριο της Θύρας 2. Κατά τη διάρκεια της πώλησης των εισιτηρίων, θα υπάρχει η δυνατότητα ανανέωσης και έκδοσης του δωρεάν μαθητικού διαρκείας για την περίοδο 2017-18.

Η προπώληση θα συνεχιστεί την Πέμπτη 2/11 και την Παρασκευή 3/11 από τις 17.00 μέχρι τις 20.00 στο εκδοτήριο της Θύρας 2.

Για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η Αστυνομική Ταυτότητα και ο Αριθμός ΑΜΚΑ του φιλάθλου υπέρ του οποίου εκδίδεται.

Η αγορά εισιτηρίων μπορεί να πραγματοποιηθεί και διαδικτυακά στο ακόλουθο link:

http://online2.theasis.cy.net/ticketonline/atromitos/ στις θύρες 2, 4 και 7 μέχρι και τρεις ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment