PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Άρχισε η προπώληση εισιτηρίων για Ολυμπιακό, κανονικά και το print@home


Ξεκίνησε από σήμερα η προπώληση των εισιτηρίων για το ματς του Σαββάτου κόντρα στον Ολυμπιακό και δεν διαπιστώνεται καμία αλλαγή στις τιμές, παρά μόνο στη Θύρα 5, που η τιμή είναι στα 10 ευρώ. Ισχύουν κανονικά τα παιδικά εισιτήρια και η υπηρεσία PRINT@HOME.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει ότι ξεκινάει σήμερα (Πέμπτη) η πώληση των εισιτηρίων του αγώνα του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο Περιστερίου.
Τα εκδοτήρια στη Θύρα 4 θα λειτουργήσουν από τις 12.00 μέχρι τις 20.00.
Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας να προμηθευτούν έγκαιρα τα εισιτήρια του αγώνα αλλά και να προσέλθουν το ίδιο έγκαιρα στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα για να αποφύγουν την αναμονή στις θύρες εισόδου.

Για την πώληση εισιτηρίου είναι απαραίτητος ο αριθμός Αστυνομικής Ταυτότητας αλλά και ο αριθμός ΑΜΚΑ υπέρ του φιλάθλου του οποίου εκδίδεται.

Παρακαλούνται οι φίλαθλοι της ομάδας μας να δίνουν τα ακριβή στοιχεία επειδή σε περίπτωση λάθους θα είναι αδύνατη η έκδοση εισιτηρίου λόγω συστήματος.

Το παιδικό εισιτήριο εκδίδεται σε παιδιά που έχουν γεννηθεί από το 2002 και άνω.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής: Θύρα 2: 15 ευρώ, Θύρα 3: 30 ευρώ, Θύρα 4: 15, ευρώ, Θύρα 5: 10 ευρώ, Θύρα 7: 10 ευρώ.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας είναι σε λειτουργία η υπηρεσία «print@home» για την αγορά εισιτηρίου στις θύρες 2 (15 ευρώ), 3 (30 ευρώ), 4 (15 ευρώ).

Επισκεφθείτε την ηλεκτρονική μας σελίδα πατώντας εδώ http://online2.theasis.cy.net/ticketonline/atromitos/   και εξασφαλίστε έγκαιρα αλλά προπάντων με πιο φθηνή τιμή το εισιτήριο για την αναμέτρηση της 29ης Οκτωβρίου. Το τυπώνεις και έρχεσαι στο γήπεδο!
Όσοι φίλαθλοι προμηθεύτηκαν εισιτήρια ηλεκτρονικά μέσω του print@home παρακαλούνται να διπλώσουν τα εισιτήρια τους στις διακεκομμένες γραμμές που υπάρχουν πάνω στο PRINT@HOME για να είναι η είσοδος τους στο γήπεδο πιο γρήγορη και πιο εύκολη.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Έφυγε με το βαθμό από τα Γιάννενα ο Ατρόμητος

Peristeri News

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Leave a Comment