PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Αρχή του τέλους, για την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο 6ο Δημοτικό Χαϊδαρίου


Μετά την έγκριση της πρώτης συμπληρωματικής σύμβασης από το Δημοτικό Συμβούλιο και την επικύρωση της από το ΣΔΕΝΑ

Η επανέναρξη των εργασιών στο 6ο Δημοτικό Σχολείο για την κατασκευή της Αίθουσας Πολλαπλών Χρήσεων, είναι γεγονός. Μετά την έγκριση της πρώτης συμπληρωματικής σύμβασης από το Δημοτικό Συμβούλιο και την επικύρωση της από το ΣΔΕΝΑ, τα συνεργεία έπιασαν και πάλι δουλειά στο 6ο Δημοτικό.

Μετά από οκτώ χρόνια χρονοβόρων διαδικασιών, καθυστερήσεων και αναβολών, οι Τεχνικές Υπηρεσίες κατάφεραν να ξεπεράσουν τους γραφειοκρατικούς σκοπέλους και το έργο να μπει στην τελική ευθεία. «Γεφύρι της Άρτας» θύμιζε το συγκεκριμένο έργο.

Όλα είχαν ξεκινήσει το 2003 με την απόφαση της Δημαρχιακής Επιτροπής για επικύρωση του πρακτικού Δημοπρασίας και τον Οκτώβριο του ίδιου έτους υπεγράφη η εργολαβική σύμβαση.

Επί μια πενταετία, το έργο «βάλτωσε» εξαιτίας του Αντισεισμικού Κανονισμού και τον Αύγουστο του 2008 εκδόθηκε νέα οικοδομική άδεια με τον καινούργιο Γενικό Αντισεισμικό Κανονισμό. Περίπου ένα χρόνο μετά, το Νοέμβριο του 2009, ξεκίνησαν οι εργασίες με νέα επικαιροποιημένη Σύμβαση με τον ΟΣΚ, αλλά τρεις μήνες μετά, τον Φεβρουάριο του 2010, τα έργα διακόπηκαν, εξαιτίας μη πληρωμής από τον ΟΣΚ του πρώτου και δεύτερου λογαριασμού και της ανάγκης έγκρισης της πρώτης συμπληρωματικής Σύμβασης.

Τον Ιούνιο του 2011 η Σύμβαση εγκρίθηκε και από τον ΣΔΕΝΑ, για να φθάσουμε στη επανέναρξη των εργασιών. Αξίζει να σημειωθεί πως στον χώρο του 6ου Δημοτικού έχει προγραμματιστεί να τοποθετηθεί και ένα προκάτ, για να αυξηθούν οι διαθέσιμες αίθουσες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Σάκης Κατσούλης νέος πρόεδρος στο Πάρκο Τρίτση (pics)

Peristeri News

Ορίστηκε η νέα διοίκηση του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης»

Peristeri News

Νέος Πρόεδρος του ΑΣΔΑ ο Τσίρμπας – Το παρασκήνιο με Παχατουρίδη

Peristeri News

Leave a Comment