PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Arch: μαζί με τη διάσημη μπύρα Arthur Guinness!


Την Παρασκευή το βράδυ απολαύσαμε την μοναδική μπύρα που… έφτασε κατευθείαν από την Γερμανία, για το καθειρωμένο πλέον enent της Arch Beer House: Arthur Guinness Day!Το 1993 ξεκινά η ιστορία…
Στις αρχές της δεκαετίας του 90’, η MotherArch ανοίγει μια μεγάλη αγκαλιά σε όλες τις παρέες που θέλουν να διασκεδάσουν με καλά μουσικά ακούσματα και να απολαύσουν τόσο έναν καλό καφέ, ή ακόμηκαι ιδιαίτερα cocktails τις βραδυνές ώρες. To 1997 η MotherArch με έντονη τη διάθεση της αναζήτησης του καινούργιου και το ανήσυχο πνεύμα που την διακατείχε, δοκιμάζει την περιήγηση στον μαγικό κόσμο του Ζύθου. Το ειδικά διαμορφωμένο κτίριο (τύπου γερμανικού σαλέ), ο φιλικός διάκοσμος (πέτρα, ξύλο, vitro) και ο καταπράσινος περιβάλλοντας χώρος καθώς και τα εξειδικευμένα σεμινάρια περί μπύρας, «φιλοξενούν» την καινούρια ιδέα. Σημερα η Arch συνεχίζει σταθερά να διακατέχεται από μια Σταθερά παρεϊστικη ατμόσφαιρα με αυστηρά Rock ακούσματα, αλλά συνεχίζει με καινοτόμες ιδέες, ενώνοντας το παλιό με το καινούριο, διδάσκοντας και δημιουργώντας!
Arthur Guiness Day
Καταπληκτικές ροκ μουσικές επιλογές, πλήθος κόσμου και σωρεία… δροσιστικών επιλογών συνέθεσαν ένα ιδιαίτερο event.Την Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου το βράδυ, μαζί με όσους είχαν την τύχη να παρεβρεθούν -και ήταν πολλοί-, απολαύσαμε την μοναδική μπύρα που… έφτασε αποκλειστικά για το μοναδικό φετινό event της Arch!
Για την ιστορία, ο Arthur Guinness υπήρξε ένας επιτυχημένος Ιρλανδος επιχειρηματίας, που κατάφερε να αναδείξει την χώρα του, λανσάροντας την μοναδικής ποιότητας ομώνυμη μπύρα. Τα τελευταία δύο χρόνια, σε παγκόσμιο επίπεδο, γιορτάζεται η 24η Σεπτεμβρίου ως η ημέρα του Arthur Guinness. Φέτος, για πρώτη χρονιά, η Arch έλαβε κατ’ αποκλειστικότητα πρώτη στην Ελλάδα, μέρος στην μεγάλη αυτή γιορτή. Η Arch σε συχνά χρονικά διαστήματα διοργανώνει μοναδικά events για τους λάτρεις της μπύρας και της rock μουσικής.

Περισσότερες από… 100 μπύρες!
Στην Arch έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε 100 διαφορετικές μπύρες και 5 draught (βαρελίσιες)! Ποικιλία διαλεγμένη προσεκτικά, όπως και οτιδήποτε άλλο στην συγκεκριμένη μπυραρία. Ανάμεσά τους θα βρείτε: την βέλγικη Scotch Ale, την Beck’ s, Μηλίτης, Paulander κ.α.!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site: www.archbeerhouse.gr

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέμπη: Φοιτητές ξανάγραψαν τα ονόματα των 57 θυμάτων μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη

Peristeri News

Έγιναν δύο συλλήψεις μετά τον εμπρησμό στα Εξάρχεια

Peristeri News

Κακοκαιρία: Οι περιοχές που κινδυνεύουν με πλημμύρες σήμερα κι αύριο

Peristeri News

Leave a Comment