PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Άραξος: Άνδρας έπεσε με το φορτηγό του στην πύλη της 116 Πτέρυγα Μάχης


Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα στην 116 Πτέρυγα Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας, στον Άραξο, όταν 47χρονος, ο οποίος είχε στην κατοχή του μαχαίρια και τσεκούρι, στάθμευσε το φορτηγό του κοντά στην κεντρική πύλη.

Ο άνδρας στάθμευσε το φορτηγό του δίπλα στην 116 Πτέρυγα Μάχης περίπου στη 1.00 μετά τα μεσάνυχτα, αλλά έγινε αντιληπτός από τους σκοπούς και ειδοποιήθηκε η Ελληνική Αστυνομία.

Μέσα σε λίγη ώρα αστυνομικές δυνάμεις, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, έφθασαν στο σημείο και αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. ζήτησαν από τον 47χρονο να βγει από το φορτηγό του.

Ο άνδρας δεν υπάκουε στις εντολές των αστυνομικών και περίπου στις 5:00 το πρωί έθεσε σε κίνηση το φορτηγό και στη συνέχεια προσέκρουσε στην καγκελόπορτα της πύλης του στρατιωτικού αεροδρομίου, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές.

Αμέσως μετά επενέβησαν οι αστυνομικοί, οι οποίοι ακινητοποίησαν τον 47χρονο, τον έβγαλαν έξω από το αυτοκίνητο και πριν τον συλλάβουν, κατάφεραν να του πάρουν το μαχαίρι που κρατούσε.

Στην συνέχεια, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο μέσα στο φορτηγό, όπου βρήκαν δύο μαχαίρια, ένα τσεκούρι, καθώς και το χρηματικό ποσό των 4.000 ευρώ.

Κατόπιν, ο 47χρονος οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Δυτικής Αχαΐας, όπου κρατείται και ανακρίνεται, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Φορτηγό παρέσυρε γυναίκα στη λεωφόρο Θηβών

Peristeri News

Έκτακτο δελτίο καιρού με βροχές, καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις

Peristeri News

Ο δράστης ήρθε στην Ελλάδα λίγες ώρες πριν μαχαιρώσει την 22χρονη στην Ερμού

Peristeri News

Leave a Comment