PeristeriNews.gr
Καιρός

Αραιά σύννεφα παροδικά πιο πυκνά



Αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές με πρόσκαιρες τοπικές βροχές στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά και βαθμιαία και στο Αιγαίο. Μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία παρόλο που θα σημειώσει μικρή πτώση στα κεντρικά και βόρεια θα παραμείνει σε υψηλά για την εποχή επίπεδα στα νότια, όπου και θα φτάσει τους 35 με 37 βαθμούς.

Ειδικότερα, στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές με πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και από το απόγευμα 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 37 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές με πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Μεμονωμένες καταιγίδες πιθανώς να εκδηλωθούν κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα τις μεσημεριανές ώρες νότιοι με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: Αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές με πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Άνεμοι: Aπό βόρειες διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 17 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: Αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές με πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και τοπικά στο Ιόνιο 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 18 έως 35 με 37 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές με πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 20 έως 35 και τοπικά 37 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία

Καιρός: Αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές με πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 20 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά κατά τόπους αυξημένες με πρόσκαιρες τοπικές βροχές αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία και στα υπόλοιπα. Μεμονωμένες καταιγίδες πιθανώς να εκδηλωθούν κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στην Κρήτη.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και βαθμιαία τοπικά έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 19 έως 34 και στην Κρήτη έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου – Δωδεκάνησα

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά κατά τόπους αυξημένες από τις μεσημβρινές ώρες με πιθανότητα πρόσκαιρων τοπικών βροχών.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα Δωδεκάνησα 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 21 έως 33 και τοπικά 36 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για αύριο Παρασκευή 07 Ιουνίου 2024

Σχεδόν αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις, κατά τόπους πρόσκαιρα πιο πυκνές στα ανατολικά και τα βόρεια ηπειρωτικά, όπου τις πρώτες πρωινές ώρες θα σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές ή όμβροι. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και στα ορεινά πιθανόν να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 4 με 5 και στο Ιόνιο 5 με 6 μποφόρ και στα ανατολικά 4 με 5 και στο Αιγαίο 5 με 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω πτώση κυρίως στα νότια με μέγιστες τιμές περί τους 33 με 35 βαθμούς και μόνο στη νοτιοανατολική νησιωτική Ελλάδα θα φτάσει τους 35 με 36 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για το Σάββατο 08 Ιουνίου 2024

Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά το μεσημέρι και το απόγευμα.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά και το Ιόνιο 3 με 5 και στα ανατολικά 3 με 5 και στο Αιγαίο 5 με 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία προβλέπεται να σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά και θα φτάσει στα ηπειρωτικά κατά τόπους περί τους 35 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για την Κυριακή 09 Ιουνίου 2024

Γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά το μεσημέρι και το απόγευμα.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά και το Ιόνιο βορειοδυτικοί 3 με 4 και στα ανατολικά και το Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία προβλέπεται να σημειώσει μικρή άνοδο στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά και θα φτάσει στα ηπειρωτικά κατά τόπους περί τους 36 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κυρίως λιακάδα

Peristeri News

Κυρίως ηλιοφάνεια με ισχυρούς ανέμους

Peristeri News

Γενικά αίθριος καιρός

Peristeri News

Leave a Comment