PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Αποβολή της πολιτικής αγωγής για τα ηγετικά στελέχη της Χ.Α.



Τα κοινοβουλευτικά στελέχη της Χρυσής Αυγής καθώς και οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι που αντιμετωπίζουν μόνο το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης θα δικαστούν χωρίς πολιτική αγωγή.

Τα κοινοβουλευτικά στελέχη της Χρυσής Αυγής καθώς και οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι που αντιμετωπίζουν μόνο το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης θα δικαστούν χωρίς πολιτική αγωγή. Αυτό αποφάσισε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, που αφαίρεσε το δικαίωμα των οικογενειών των θυμάτων να είναι πολιτικώς ενάγοντες σε βάρος του Νίκου Μιχαλολιάκου και των υπολοίπων νυν και πρώην κοινοβουλευτικών στελεχών.

Η απόφαση του Δικαστηρίου προκάλεσε την έντονη αντίδραση της οικογένειας και των φίλων του Παύλου Φύσσα.

«Ποιος είναι ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης; Απάντηση ζητάμε κυρία πρόεδρε ποιος είναι ο αρχηγός αυτών των κατηγορούμενων δολοφόνησαν το παιδί μου;» φώναξε η μητέρα του Παύλου Φύσσα.

«Αυτά που ξέρει όλη η Ελλάδα θα ακυρώσουμε; Είναι ντροπή αυτή η απόφαση! Πού είναι ο αρχηγός; Ποιος έδωσε την εντολή; Βγαίνει λάδι η ηγεσία. Βγαίνει λάδι ο Κασιδιάρης; Αν δεν τους δικάσετε εσείς, να δούμε πως θα δικαστούν μετά», φώναζαν συγγενείς και φίλοι του μουσικού.

Οι οικογένειες των συνολικά 15 θυμάτων που έχουν δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής στην υπόθεση θα παρίστανται μόνο σε βάρος κατηγορουμένων που κατηγορούνται για επιμέρους πράξεις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Πέντε συλλήψεις για διακίνηση ηρωίνης – Κατασχέθηκαν 2,5 κιλά ναρκωτικών

Peristeri News

Περιστέρι: Τους έκλεψαν τα εργαλεία και έγιναν καπνός (vid)

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε το 1ο Φεστιβάλ Έκφρασης με θέμα «Stop – bullying» στο 10ο Γυμνάσιο Περιστερίου

Peristeri News

Leave a Comment