PeristeriNews.gr
Πολιτική

Απόστολος Κακλαμάνης «Οχι κλέψαντες και θύματα στο ίδιο τσουβάλι»


Ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής, Βουλευτής Β΄ Αθηνών απάντησε στη δήλωση Πάγκαλου («Ολοι μαζί τα φάγαμε»)

Έμμεση απάντηση στον κ. Θ. Πάγκαλο έδωσε ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής, Βουλευτής Β΄ Αθηνών Απ. Κακλαμάνης με αφορμή την αποστροφή του αντιπροέδρου της κυβέρνησης ότι « όλοι μαζί τα φάγαμε (σ.σ.:τα λεφτά), ακολουθώντας μία πρακτική αθλιότητας, εξαγοράς και διασπάθισης του δημοσίου χρήματος ».

Ο κ. Πάγκαλος ανέφερε τα παραπάνω προχθές στη Βουλή, απαντώντας στο ερώτημα πολιτών για το πού πήγαν τα λεφτά, και η φράση του σχολιάστηκε παρασκηνιακά από πολλά στελέχη του ΠαΣοΚ, τα οποία ενοχλήθηκαν. Χθες η φράση του σχολιάστηκε δημοσίως από τον κ. Κακλαμάνη κατά τη διάρκεια της συζήτησης του νομοσχεδίου για την απελευθέρωση των οδικών μεταφορών.

«Μιας και ελέχθη εδώ ότι τα φάγαμε όλοι κ.λπ., το φαγοπότι έχει να κάνει με την παραοικονομία, έχει να κάνει με τη φοροδιαφυγή, με την εισφοροδιαφυγή, με τα δισεκατομμύρια των διαφόρων λυμεώνων χρυσοκάνθαρων του νεοπλουτισμού και όχι με τον οποιονδήποτε τα λαίπωρο που ζήτησε ένα κομμάτι ψωμί.Αυτό, παρακαλώ, έχει βαθύτατη πολιτική αξία και δεν πρέπει να το αγνοούμε» είπε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, συμπληρώνοντας και τα εξής: «Εμείς, η πλειοψηφία που εξελέγημεν και στηρίζουμε αυτή την κυβέρνηση, εντολή έχουμε όχι να τραβήξουμε ένα σφουγγάρι, δίκαιοι και άδικοι, κλέψαντες και θύματα στο ίδιο τσουβάλι. Και αυτό, δυστυχώς, κάνει σήμερα η αξιωματική αντιπολίτευση».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αλ. Τσίπρας: Δεν σκέφτηκα ποτέ να διαπραγματευτώ τη θέση μας στην Ευρώπη

Peristeri News

Μ. Βορίδης: Τα ονόματα πρέπει να σβηστούν από το Σύνταγμα

Peristeri News

Χρ. Σταϊκούρας: Χρειαζόμαστε μια διετία για την οριστική αποκατάσταση του σιδηροδρομικού δικτύου

Peristeri News

Leave a Comment