Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Απόπειρα απόδρασης δύο κρατουμένων από τις φυλακές Κορυδαλλού

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Το βράδυ της Παρασκευής δύο κρατούμενοι της Δ’ πτέρυγας των φυλακών Κορυδαλλού ετοίμαζαν απόδραση, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αναστάτωση.

Η απόδραση απετράπη, καθώς οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι διεξήγαγαν έρευνα ύστερα από την έγκαιρη ενημέρωσή τους για τις προθέσεις των κρατουμένων.

Συγκεκριμένα, η πληροφορία έφτασε στη Γενική Γραμματεία Αντεγκληματικής Πολιτικής, η οποία έδωσε κατευθύνσεις για την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Ι.

Η έρευνα των σωφρονιστικών υπαλλήλων έδειξε ότι οι δύο κρατούμενοι αλλοδαποί, ένας Αλβανός και ένας Παλαιστίνιος, που εκτίουν ποινές για ληστείες και άλλα αδικήματα, είχαν προβεί στο κόψιμο των κιγκλιδωμάτων του κελιού προκειμένου να διαφύγουν, κάτι που ωστόσο δεν πρόλαβαν να πράξουν.

Σε διπλανό κελί εντοπίστηκε ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο ενδέχεται να σχετίζεται με την απόπειρα απόδρασης. Το συγκεκριμένο κινητό κατασχέθηκε και εξετάζεται.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πειραιά.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Εγκληματική οργάνωση πίσω από εκρήξεις και εκβιασμούς σε καταστήματα

Peristerinews.gr Newsroom

Περιστέρι: Σοκ με τη διακίνηση ναρκωτικών σε ανήλικους – Συνελήφθησαν 3 νεαροί (vid)

Peristerinews.gr Newsroom

Περιστέρι: Καταγγελία για επίθεση με μαχαίρι κοντά στο Μετρό

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment