PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Απόλυτη ικανοποίηση για τις νέες εγκαταστάσεις του Βρεφονηπιακού Σταθμού Ανθούπολης (video)


Ευχαριστήρια συνάντηση για όσους συνέλεβαν από την Διευθύντρια Άρτεμις Πολυμερούδη

Μια συνάντηση πραγματοποιήθηκε από την Διευθύντρια του Βρεφονηπιακού Σταθμού Ανθούπολης Άρτεμις Πολυμερούδη για να ευχαριστήσει τους εργαζομένους και γενικότερα όλους όσους συνέβαλαν στην κατασκευή και λειτουργία των νέων υπερσύγχρονων εγκαταστάσεων.

Ειδικότερα, η κα. Πολυμερούδη ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ανδρέα Παχατουρίδη και την Δημοτική Αρχή για το γεγονός ότι σε χρόνο ρεκόρ ολοκληρώθηκε πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς η μεταστέγασή του, επί της οδού Σικελιανού.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Στέλιος Χριστοφόρου επανέλαβε ότι ο νέος βρεφονηπιακός σταθμός είναι υπερσύγχρονος και ένας από τους καλύτερους του Δήμου Περιστερίου. Έχει μεγάλους χώρους σε κάθε τάξη και έχει γίνει το καλύτερο δυνατόν. Για μια ακόμη φορά, o κ. Χριστοφόρου ευχαρίστησε τον κ. Παχατουρίδη και την Πρόεδρο του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής, Αθλητισμού και Πρόνοιας (ΟΠΑΑΠ) Ξένη Κορόγιαννη, ότι αυτό που τους είχαν υποσχεθεί το κάνανε πράξη, αν και οι ίδιοι στην αρχή ήταν δύσπιστοι.

Το «παρών» έδωσαν με τις ευχές τους προς την κα. Πολυμερούδη οι Αντιδήμαρχοι Μ. Τσιώτα – Μάρκου και Β. Μπέτσης, ο Προϊστάμενος Τμήματος Εκτέλεσης και Συντήρησης Έργων Αυτεπιστασίας του Δήμου Περιστερίου Αρ. Κωνσταντόπουλος κ.α.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Οι παρεμβάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 30/4

Peristeri News

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός 4 εκατ. ευρώ για τα smart cities στο Δήμο Περιστερίου

Peristeri News

Περιστέρι: Πρόγραμμα δράσεων των ΚΕ.ΦΙ. του μηνός Μαΐου 2024

Peristeri News

Leave a Comment