PeristeriNews.gr
Media

Απολύσεις σε τηλεόραση και ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ


Εκκαθαρίσεις γίνονται στο συγκρότημα του Φαλήρου καθώς απολύθηκαν γύρω στα 20 άτομα!

Σε εκτεταμένη μείωση του προσωπικού του προχώρησε ο ραδιοφωνικός σταθμός ΣΚΑΪ (αλλά και ο τηλεοπτικός του αδερφός) στα πλαίσια της αναδιάρθρωσης που αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τον επόμενο μήνα.

Από τις περικοπές καταργείται το τμήμα σύνταξης ειδήσεων, το αθλητικό τμήμα και το τμήμα κίνησης στους δρόμους.

Ο Σταμάτης Μαλέλης (πρώην Star) αναλαμβάνει Γενικός Διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης όλου του ομίλου ενώ επανέρχεται η μετάδοση μουσικής που είχε διακοπεί εδώ και 3 χρόνια λόγω πνευματικών δικαιωμάτων.

Άλλες 4 απολύσεις σημειώθηκαν στους ραδιοφωνικούς σταθμούς Μελωδία και Red που ανήκουν στον ίδιο όμιλο, οι οποίοι θα συνεχίσουν να λειτουργούν με έναν ηχολήπτη ο καθένας.

Η ανακοίνωση των απολύσεων ήταν αργή και βασανιστική, καθώς τα ονόματα των 18 από τους 45 εργαζόμενους γίνονταν γνωστά σταδιακά κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ ήχαν ήδη ανακληθεί οι άδειες όλων των εργαζόμενων.

Μεταξύ άλλων απολύθηκαν εργαζόμενοι με μονογονεϊκές οικογένειες και με απολυμένους συζύγους. Ο συνολικός αριθμός των απολύσεων ενδέχεται να αυξηθεί σήμερα. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι οι εργαζόμενοι στον ΣΚΑΪ είχαν κληθεί πριν από έναν χρόνο να δεχτούν μείωση των αποδοχών τους με την υπόσχεση ότι δεν θα γίνουν απολύσεις.

Οι απολυμένοι του ραδιοφώνου, είναι οι:

Λεωνίδας Σακλαμπάνης (εκπρόσωπος εργαζομένων), Νότα Βαφέα (παραγωγή), Αρετή Βασιλικού (παραγωγός στο μαγκαζίνο), Θανάσης Καραγιάννης (παραγωγή), Ζηνοβία Σαπουνά (σύνταξη ειδήσεων), Αγγελική Κρασσά (σύνταξη), Παύλος Χατζηιωαννίδης(σύνταξη), Έλενα Βογιατζή (αθλητικό τμήμα), Νίκος Σταματέλος (αθλητικό τμήμα), Γιώργος Τσαντάκης (αθλητικό τμήμα), Αριστοτέλης Παπαπάνος (αθλητικό τμήμα), Νίκος Μαθές, Θανάσης Δολαπτσόγλου. Στην τηλεόραση απολύθηκαν οι: Ιουλία Βελισσαράτου, Δημήτρης Θωμάς και Γιώργος Σόμπολος.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

ΕΡΤ: Αύριο ο πρώτος ημιτελικός του διαγωνισμού Eurovision

Peristeri News

Πέθανε ο δημοσιογράφος Στράτος Σεφτελής

Peristeri News

Άγνωστες ελληνικές ταινίες στο Ertflix

Peristeri News

Leave a Comment