PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Απολογισμός Πεπραγμένων 2012 της Αντιπεριφέρειας Δυτικής Αθήνας


Κατέθεσε στην χθεσινή ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για τον απολογισμό της Περιφέρειας Αττικής, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αθήνας Κώστας Παπαντωνίου.

Τον απολογισμό πεπραγμένων 2012 της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αθήνας κατέθεσε στην χθεσινή ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για τον απολογισμό της Περιφέρειας Αττικής, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αθήνας Κώστας Παπαντωνίου.

Ο απολογισμός δράσεων παρουσιάζει τι σχεδιάστηκε και τι υλοποιήθηκε την περίοδο που πέρασε, θέτει τις βάσεις για αξιολόγηση κάθε δράσης και ανοίγει το διάλογο για νέες προοπτικές. Έτσι, ο πολίτης γίνεται κοινωνός αυτής της προσπάθειας και καλείται να γίνει συμμέτοχος και συνδιαμορφωτής των νέων στόχων που κάθε φορά τίθενται.

Στη Δυτική Αθήνα, μια περιοχή με σημαντικά και συσσωρευμένα προβλήματα, με έλλειψη υποδομών και πολλές ανισότητες, στόχευση για το 2012 αποτέλεσε η ανάπτυξη έργων υποδομής, η κοινωνική πολιτική, η εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών, η λειτουργία των συλλογικών οργάνων, η ανάπτυξη δράσεων πολιτισμού, η πολιτική προστασία.

Στην παρέμβαση του ο Αντιπεριφέρειαρχης Κώστας Παπαντωνίου τόνισε: «Δύο χρόνια από την εφαρμογή του Καλλικράτη με τον οποίο συστάθηκε η Περιφερειακή Ενότητα της Δυτικής Αθήνας, με συνεχή συλλογική προσπάθεια και παρά τη δύσκολη συγκυρία, τις συνεχείς περικοπές σε πόρους και ανθρώπινο δυναμικό και τη σκληρή μνημονιακή πολιτική, υλοποιούμε βήμα-βήμα το πρόγραμμά μας.»

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Σάκης Κατσούλης νέος πρόεδρος στο Πάρκο Τρίτση (pics)

Peristeri News

Ορίστηκε η νέα διοίκηση του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης»

Peristeri News

Νέος Πρόεδρος του ΑΣΔΑ ο Τσίρμπας – Το παρασκήνιο με Παχατουρίδη

Peristeri News

Leave a Comment