PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Αποκορύφωμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων στο Περιστέρι – Συναυλία του Γιάννη Πλούταρχου


Στην κορύφωσή τους φτάνουν αυτό το τριήμερο οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στο Περιστέρι με καθημερινές συναυλίες και happenings.

Άλλωστε ο Δήμος Περιστερίου για μια ακόμη χρονιά διοργανώνει εορταστικές εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου με τη συμμετοχή μεγάλων ονομάτων του καλλιτεχνικού χώρου.

Την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου θα τραγουδήσουν στο Εκθεσιακό κέντρο δύο νέες και πολλά υποσχόμενες Ελληνίδες τραγουδίστριες, η Αναστασία και η Άσπα.

Η μεγαλύτερη των συναυλιών που θα πραγματοποιηθούν στις φετινές Αποκριές θα γίνει το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου με τον Γιάννη Πλούταρχο να έρχεται στο Περιστέρι με σκοπό να πλημμυρίσει το Εκθεσιακό. Μαζί του θα είναι η Βένια Καραγιαννίδου και η συναυλία θα ξεκινήσει στις 19.00.

Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου μικροί και μεγάλοι θα βρεθούν από νωρίς στις εκδηλώσεις του Δήμου αφού στις 12.00 έχει προγραμματιστεί συναυλία των XanaZoo και στις 19.00 μια ακόμα με τους Πέτρο Ιακωβίδη και Γιώργο Λιβάνη.

Όλες οι εκδηλώσεις θα έχουν ελεύθερη είσοδο ενώ παράλληλα με τις συναυλίες θα υπάρχουν πολλά παιχνίδια για μικρά και μεγάλα παιδιά.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δύο συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (7η και 8η)

Peristeri News

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Leave a Comment