PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Αποκλειστικό: Οι πρώτες εικόνες της 1ης Παιδικής Χαράς στο Περιστέρι (video)


Ένας πραγματικός πολυχώρος δημιουργείται αυτό τον καιρό στο Περιστέρι και αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του στις 20 Μαΐου!

Η 1η παιδική χαρά στο Περιστέρι αλλάζει ριζικά και σίγουρα θα προκαλέσει μεγάλη έκπληξη σε όσους την επισκεφθούν για πρώτη φορά.

Πρόκειται για ένα μοναδικό μέρος στη καρδιά της πόλης που σύντομα θα χαρακτηριστεί ως σημείο προορισμού για τους Περιστεριώτες και όχι μόνο αφού βρίσκεται στο μέσο των δύο σταθμών ΜΕΤΡΟ, “Περιστέρι” και “Άγιος Αντώνιος”.

1h_paidikh_xara_peristeriou4

Αυτό που κάνει μοναδικό το χώρο είναι η ανάπλαση του, με τα δύο τεράστια σιντριβάνια που τοποθετήθηκαν στην είσοδο, τα δεκάδες φυτά και δέντρα που φυτεύτηκαν, τις ολοκαίνουριες παιδικές χαρές για μικρά και μεγαλύτερα παιδιά, τα όργανα γυμναστικής και τις μοναδικές μούσες που συνθέτουν με το πράσινο μια πολιτισμική ομορφιά.

1h_paidikh_xara_peristeriou3

Ένα πραγματικό ησυχαστήριο όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν το όμορφο περιβάλλον έστω και εβρισκόμενοι στο χώρο για μια γρήγορη βόλτα.

Όπως προαναφέραμε οι πόρτες της 1ης παιδικής χαράς αναμένεται να ανοίξουν στις 20 Μαΐου ενώ από την Τρίτη 26 Απριλίου όσοι περνούν από εκεί θα μπορούν να βλέπουν το τι βρίσκεται εντός του χώρου αφού θα απομακρυνθούν οι λαμαρίνες.

1h_paidikh_xara_peristeriou2

1h_paidikh_xara_peristeriou5

1h_paidikh_xara_peristeriou6

1h_paidikh_xara_peristeriou7

1h_paidikh_xara_peristeriou8

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δύο συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (7η και 8η)

Peristeri News

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Leave a Comment