PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Αποκλείστηκε ο Ατρόμητος από την Φενερμπαχτσέ


Για δεύτερη σερί χρονιά ο Ατρόμητος απέτυχε να προκριθεί στους ομίλους του Europa League.

Για δεύτερη σερί χρονιά ο Ατρόμητος απέτυχε να προκριθεί στους ομίλους του Europa League, καθώς ηττήθηκε για δεύτερη φορά από την Φενερμπαχτσέ στην Κωνσταντινούπολη με 3-0.

Ήταν που ήταν πολύ δύσκολο το έργο της ομάδας μας μετά το 0-1 της περασμένης εβδομάδας στο Περιστέρι, ήρθε και το γρήγορο γκολ των Τούρκων στη ρεβάνς των play off να βάλει από νωρίς «τέλος» στα όνειρα των παικτών μας για το… θαύμα.

Μόλις στο 7ο λεπτό από την άστοχη έξοδο του κορυφαίου παίκτη του στο πρώτο ματς, αλλά και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό, Γκορμπούνοφ, ο Φερναντάο με κεφαλιά έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του Περέιρα (1-0) και απλοποίησε τα πράγματα στη συνέχεια.

Στην εκπνοή του ημιχρόνου από το φάουλ του Ερκίν η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Ατρόμητου, οι παίκτες του οποίου στα πρώτα 45 λεπτά δεν κατάφεραν να απειλήσουν την εστία του Βολκάν.

Η κακή βραδιά του Γκορμπούνοφ συνεχίστηκε και στο 60΄ από την ακίνδυνη σέντρα του Ερκίν, ο Λευκορώσος γκολκίπερ έστειλε άθελά του στα δίχτυα της ομάδας και με τον τρόπο αυτό έγινε το 2-0.

Νέο δοκάρι είχε η Φενέρ στο 70΄ μετά την προσπάθεια του Νάνι. ενώ στο 78΄ ο Φερνταντάο διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητής: Ιβάν Μπέμπεκ. Βοηθοί: Τόμισλαβ Πέτροβιτς, Μίρο Γκργκιτς

Κάρτες: 14′ Κίαερ, 23′ Νανί, 67′ Ερκίν, 76′ Φερναντάο, 84′ Κυβρακίδης, 87′ Σόουζα

Φενέρμπαχτσε (Βίτορ Περέιρα): Ντεμιρέλ, Κτζάερ, Οζμπαϊρακλί, Μπα, Μεχμέτ Τοπάλ (77′ Σεν), Σόουζα, Ντιέγκο (67′ Μεϊρέλες), Τσάνερ, Φερναντάο, Φαν Πέρσι (67′ Ποτούκ), Νάνι.

Ατρόμητος (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Μπιτόλο (82′ Κούρος), Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Γοδόι (62′ Μπάλλας), Πίτου Γκαρσία (63′ Λε Ταλέκ), Ούμπιντες, Μαρσελίνιο, Ναπολεόνι.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment