Κοινωνία

Αποκάλυψη: Χωρίς θέρμανση το Κέντρο Υγείας Περιστερίου 2 (πρώην ΙΚΑ)

Το κρύο και την υγρασία του κτιρίου στο Κέντρο Υγείας Περιστερίου 2 (πρώην ΙΚΑ) θα πρέπει να αντιμετωπίσουν οι συμπολίτες μας που το επισκέπτονται.

Στην αποκάλυψη προχώρησε η τριμελής διοικητική επιτροπή της ιατρικής μονάδας σε αυτοψία του PeristeriNews.gr στο δεύτερο κέντρο υγείας της πόλης μας.

Σύμφωνα με τον διευθυντή της μονάδας και Αντιδήμαρχο Υγείας, Γιώργο Μπεκιάρη, το κτίριο που φιλοξενεί για ιατρικές υπηρεσίες μεταξύ άλλων και ηλικιωμένους ανθρώπους δεν διαθέτει κανένα τρόπο θέρμανσης.

Αυτό σημαίνει πως οι παππούδες και γιαγιάδες αναγκάζονται να εξετάζονται από τους γιατρούς μέσα στο κρύο κάνοντας την εξέταση τους ακόμα πιο δύσκολη.

Το πρόβλημα της θέρμανσης του χώρου εντοπίζεται σε βλάβη που έχει η κεντρική μονάδα που παρέχει θέρμανση σε όλο το κτίριο και βρίσκεται στις διοικητικές υπηρεσίες.

Συγκεκριμένα η κεντρική μονάδα ολόκληρου του κτιρίου βρίσκεται στον δίπλα χώρο που φιλοξενείται ο ΕΦΚΑ Περιστερίου.

Σύμφωνα με την τριμελή επιτροπή του Κέντρου Υγείας παρά τις συνεχόμενες εκκλήσεις στους ανθρώπους της υπηρεσίας ώστε να επισκευαστεί η κεντρική μονάδα θέρμανσης του κτιρίου όλες έχουν πέσει στο κενό.

Αιτία το κόστος της βλάβης που για ένα δημόσιο κτίριο και ειδικά όταν πρόκειται για μονάδα υγείας αποτελεί γελοίο ποσό περίπου στα 4000 ευρώ σύμφωνα πάντα με τους ιθύνοντες του κέντρου υγείας.

Μια κατάσταση που πρέπει άμεσα να διορθωθεί ώστε να μην ταλαιπωρούνται όλο τον χειμώνα οι συμπολίτες μας που επισκέπτονται το κέντρο υγείας για τις εξετάσεις τους.

Related posts

ΔΥΠΑ: Οριστικοί πίνακες για τους 26 βρεφονηπιακούς σταθμούς

Peristeri News

ΕΟΔΥ: 18.130 rapid test – 3.295 θετικά την Πέμπτη 21/7

Peristeri News

Λέσβος: Πύρινο μέτωπο στη Μόρια

Peristeri News

Leave a Comment