PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Αποκαλύψεις για τη συμμορία που σκότωσε τους αστυνομικούς της ΔΙΑΣ


Τι κατέθεσαν στις ανακριτικές αρχές για το μοιραίο βράδυ της 1ης Μαρτίου οι μακελάρηδες του Ρέντη, πριν πάρουν τον δρόμο για τις φυλακές.

Η άλλοτε «δεμένη» συμμορία, που είχε σπείρει τον τρόμο και δεν δίσταζε να βγάζει από τη μέση όποιον στεκόταν εμπόδιο στα σχέδιά της, όταν έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας έδειξε ότι κάθε άλλο παρά ενωμένη ήταν.

Ολοι τους προσπάθησαν να αποποιηθούν τις αποτρόπαιες δολοφονίες των Γιώργου Σκυλογιάννη και Γιάννη Ευαγγελινέλη. Ο ένας έδειχνε τον άλλον ως εκτελεστή των δύο ανδρών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Οταν όμως έφτασαν ενώπιον της 16ης ανακρίτριας, αποφάσισαν να ακολουθήσουν άλλη τακτική. Τόσο ο 36χρονος Γιάννης Σαββίδης ή Βάνια, που σύμφωνα με τη δικογραφία στέρησε τη ζωή των δύο παιδιών, όσο και ο 28χρονος Ανδρέας Ποφίδης έδειξαν ως δολοφόνο τον Βιτάλικ.

Τον τέταρτο της συμμορίας που επέβαινε στο γκρι Volvo και διαφεύγει τη σύλληψη, ενώ ισχυρίστηκαν ότι ο 23χρονος Γιούρι, που έχει συλληφθεί ως ο τρίτος δράστης, δεν ήταν μαζί τους αλλά στη θέση του υπήρχε κάποιος Δημήτρης, ο οποίος επίσης διαφεύγει τη σύλληψη.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τι γιορτάζουν οι ορθόδοξοι Χριστιανοί σήμερα Μεγάλη Πέμπτη

Peristeri News

Βαρθολομαίος: Η πίστη στην Ανάσταση είναι η βαθύτατη έκφραση της ελευθερίας μας

Peristeri News

Τι γιορτάζουν οι ορθόδοξοι Χριστιανοί σήμερα Μεγάλη Τετάρτη

Peristeri News

Leave a Comment