PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Απογοητευτικός ο Ατρόμητος στην πρεμιέρα



Καταπληκτική εμφάνιση έκανε στους «Ζωσιμάδες» ο ΠΑΣ Γιάννινα απέναντι στον Ατρόμητο, τον οποίο νίκησε με 3-0 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής, η οποία αποτέλεσε την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Οι παίκτες του Πετράκη πίεσαν πολύ από το πρώτο σφύριγμα του Βάτσιου, έχασαν την πρώτη ευκαιρία στο 4΄ με τον Γκορμπούνοφ να «νικά» τον Κόντε και προηγήθηκαν στο 10΄ με το πέναλτι του Ακόστα, στο οποίο υπέπεσε ο Ζησόπουλος επί του μετέπειτα σκόρερ.

Στο 25΄ ο Κοζορώνης έχασε μεγάλη ευκαιρία πλασάροντας ελάχιστα άουτ, για να απειλήσει για πρώτη φορά ο Ατρόμητος στο 31΄, με την άστοχη κεφαλιά του Λε Ταλέκ, ενώ στο 34΄ ο Πασχαλάκης μπλόκαρε το σουτ του Βασιλείου και στο 38΄ η «σκαστή» κεφαλιά του Μπάγκα δεν βρήκε στόχο για λίγο.

Οι γηπεδούχοι, πάντως, πήγαν στα αποδυτήρια με σαφές προβάδισμα νίκης, καθώς στο 41ο λεπτό ο Κόντε πλάσαρε για το 2-0, από πάσα του Μαμπουλού. Στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου ο Ατρόμητος έψαξε για το γκολ που θα τον ξανάβαζε στο παιχνίδι και είχε τις καλές στιγμές του.

Στο 47΄ πολύ δυνατό σουτ του Μπάγκα από μακρινή απόσταση απέκρουσε ο τερμαοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ στο 54΄ ο Ντιγκινί ουσιαστικά «καταδίκασε» την ομάδα του, αφού στην άστοχη έξοδο του Πασχαλάκη έστειλε την μπάλα άουτ σε άδεια εστία!

Μια χαμένη ευκαιρία που «πληρώθηκε» τρία λεπτά αργότερα, όταν ξανά ο Κόντε, και πάλι από πάσα του Μαμπουλού, «έγραψε» το 3-0 και «τελείωσε» οριστικά το παιχνίδι.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης, Καρανίκας, Ναδάλες (76′ Κούτρης), Σκόνδρας, Μπέριος, Τζημόπουλος, Κοζορώνης, Γιάκος (69′ Δώνης), Ακόστα, Κόντε (70′ Ζάιρο), Μαμπουλού.

Ατρόμητος (Τραϊανός Δέλλας): Γκορμπούνοφ, Μπίτολο, Κιβρακίδης, Ζησόπουλος, Λαζαρίδης, Μπάγκα (63′ Κοντοές), Ουμπίντες, Τόνσο, Ντιγκινί (69′ Παπαδόπουλος), Βασιλείου (55′ Μπρίτο), Λε Ταλέκ

Γκολ: 10′ Ακόστα, 42′-57′ Κόντε

Κίτρινες: 44′ Γιάκος, 75′ Πασχαλάκης/17′ Βασιλείου

Δείτε ΕΔΩ στιγμιότυπα

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Το Περιστέρι κυριάρχησε του Κολοσσού στον πρώτο προημιτελικό της Basket League (vid)

Peristeri News

Σε αναζήτηση προπονητή ο Ατρόμητος – Ο Πάμπλο Γκαρσία στην κορυφή της λίστας

Peristeri News

Ο Προμηθέας επικράτησε του Περιστερίου στην παράταση με 92-94

Peristeri News

Leave a Comment