PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Αποφυλάκιση κατηγορουμένων για συμμετοχή στον ΕΑ


Την αποφυλάκιση των τριών κατηγορουμένων για συμμετοχή στην οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας» αποφάσισε το Συμβούλιο Εφετών της Αθήνας.

Την αποφυλάκιση των τριών κατηγορουμένων για συμμετοχή στην οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας», που έχουν αποδεχτεί τη συμμετοχή τους λόγω λήξης του 18μηνου με αυστηρούς περιοριστικούς όρους, αποφάσισε το Συμβούλιο Εφετών της Αθήνας.

Με βούλευμα που εξέδωσε το μεσημέρι, το δικαστικό συμβούλιο επιτρέπει στους Νίκο Μαζιώτη, τη σύντροφό του Παναγιώτα Ρούπα και στον Κώστα Γουρνά ν’ αποφυλακιστούν με τους εξής περιοριστικούς όρους:

-Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα,
-Παραμονή εντός του νομού Αττικής,
-Παραμονή στη διεύθυνση που δηλώνουν ως μόνιμη κατοικία και
-Εμφάνιση κάθε πέντε μέρες στο Α.Τ της περιοχής τους.

Και οι τρεις αναμένεται ν’ αφεθούν ελεύθεροι την ερχόμενη Τρίτη καθώς εκπνέει το ανώτατο επιτρεπτό όριο της προσωρινής κράτησης των 18 μηνών. Με κοινή δήλωσή τους, πάντως, μετά τη χθεσινή διακοπή της δίκης τους για τις 24 Οκτωβρίου, εμφανίστηκαν υπερήφανοι για τη δράση της οργάνωσης υποστηρίζοντας πως δεν μετανιώνουν για τη συμμετοχή τους σ’ αυτή.

Στις φυλακές παραμένει μόνο ο Κ. Κάτσενος ο οποίος παραδόθηκε την περασμένη εβδομάδα ενώ και οι υπόλοιποι 4 κατηγορούμενοι για την υπόθεση έχουν αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Κορυφώνεται η κίνηση στην πασχαλινή αγορά

Peristeri News

Μεγαλοπρεπείς οι Επιτάφιοι στις εκκλησίες του Περιστερίου (photos)

Peristeri News

Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων με αυτοκίνητα, πλοία και αεροπλάνα

Peristeri News

Leave a Comment