Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Αποδοκιμασίες Πάγκαλου και στην Ελευσίνα (v)

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος για άλλη μία φορά βρέθηκε στο στόχαστρο εξαγριωμένων πολιτών στην Ελευσίνα!

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Θεόδωρου Πάγκαλου στα εγκαίνια του Κέντρου Υγείας στην Ελευσίνα ήρθε ξανά αντιμέτωπος με την οργή των πολιτών, οι οποίοι είχαν συγκεντρωθεί έξω από το κέντρο υγείας.

Ο κ. Πάγκαλος με τη συνοδεία ανδρών της προσωπικής του ασφαλείας προσέγγισε το σημείο του Κέντρου Υγείας και τότε μία μερίδα πολιτών στάθηκε στο πλάι του και άρχισε να τον γιουχάρει δυνατά και να φωνάζουν διάφορα υβριστικά συνθήματα.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης δεν έδειξε ωστόσο να πτοείται από την αποδοκιμασία των πολιτών και απλά συνέχισε να περπατάει μέχρι να μπει στο Κέντρο Υγείας Ελευσίνας.

Είναι το τρίτο συνεχόμενο περιστατικό αποδοκιμασίας προς τον κ. Πάγκαλο. Είχε προηγηθεί το επεισόδιο στο Παρίσι και το επεισόδιο με το γιαούρτωμα στα Καλύβια.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Εκδόθηκε NAVTEX για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας – Κύπρου

Peristerinews.gr Newsroom

Βουλή: Πέρασε το νομοσχέδιο για τους δανειολήπτες – Οι νέες δικλείδες προστασίας

Peristerinews.gr Newsroom

Κ. Μητσοτάκης: Μόνιμες αυξήσεις στις συντάξεις και 400 ευρώ – Μείωση ΦΠΑ στα προϊόντα περιόδου

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment