PeristeriNews.gr
Πολιτική

Αποχώρηση μελών από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Περιστερίου


Την αποχώρησή τους από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ανακοίνωσαν 35 μέλη των Οργανώσεων Περιστερίου με βολές κατά του Στέφανου Κασσελάκη.

Αναφέρουν μεταξύ άλλων στην κοινή τους ανακοίνωση ότι «στο κόμμα, όπως αυτό έχει στην πράξη μετεξελιχθεί μετά την εκλογή στου Στ. Κασσελάκη, αποτελεί μια δοκιμασία που αφορά στην πολιτική αξιοπρέπεια, στην ηθική και στην αισθητική μας, μαζί με το αίσθημα ντροπής που βιώνουμε από τον α-πολιτικό και όχι μόνο, λόγο του νέου προέδρου, ταυτόχρονα με την παρακμή των σχέσεων, προσωπικών και πολιτικών που η παρούσα κατάσταση επέφερε».

Η δήλωση αποχώρησης:

«Τους τελευταίους δύο μήνες η παρουσία μας στο κόμμα, όπως αυτό έχει στην πράξη μετεξελιχθεί μετά την εκλογή στου Στ. Κασσελάκη, αποτελεί μια δοκιμασία που αφορά στην πολιτική αξιοπρέπεια, στην ηθική και στην αισθητική μας, μαζί με το αίσθημα ντροπής που βιώνουμε από τον α-πολιτικό και όχι μόνο, λόγο του νέου προέδρου, ταυτόχρονα με την παρακμή των σχέσεων, προσωπικών και πολιτικών που η παρούσα κατάσταση επέφερε.

Η απόφασή μας για αποχώρηση είναι μια δύσκολη απόφαση που όμως απορρέει από το καθήκον να υπερασπιστούμε την Αριστερά και τις αξίες της. Η αποχώρησή μας όμως, όπως και αυτή του σχεδόν ενός τετάρτου των βουλευτών, του ενός δευτέρου των ευρωβουλευτών, του ενός τρίτου και παραπάνω των μελών της ΚΕ
και πολλών άλλων χιλιάδων απλών αγωνιστών, μελών και στελεχών από τις οργανώσεις του κόμματος, δεν μπορεί να εξηγηθεί με τις χυδαιότητες περί «ιδιοτέλειας» και περί «επιδίωξης της καρέκλας», όταν μάλιστα οι περισσότεροι σ/φ@ από αυτ@ς που ήδη αποχώρησαν ή αποχωρούν, έχουν προσφέρει επί πολλά χρόνια το περίσσευμα της ενέργειας και του χρόνου τους, με ανιδιοτέλεια και πίστη στις αρχές και στις αξίες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που σήμερα ευτελίζονται με ευθύνη της νέας ηγετικής ομάδας.

Θα εργασθούμε ώστε να καλυφθεί σύντομα το κενό που προκύπτει στην κοινωνία και στο πεδίο της πολιτικής και το οποίο θεωρούμε ότι εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να καλύψει πλέον ο «νέος» ΣΥΡΙΖΑ, παρά την καλή θέληση και την επιδίωξη πολλών συν/φ@ν που παραμένουν με ανιδιοτέλεια και «καλή τη πίστη» σε αυτόν. Με όλους αυτούς πιστεύουμε ότι θα ξαναβρεθούμε στους αγώνες που θα έρθουν για ένα καλύτερο μέλλον της χώρας και του λαού της.

Στην όποια νέα τέτοια προσπάθεια επιχειρηθεί στο πλαίσιο πάντα της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ και γενικά των προοδευτικών δυνάμεων, θα είμαστε παρόντες».

Υπογραφές

1. Βαφειαδάκη Βασιλική
2. Βεντούρα Σοφία
3. Γεωργιάδου Πέννυ
4. Γιαννουλάκη Ελένη
5. Ζαραφίδης Γαβρίλης
6. Ζάχος Ιωάννης
7. Ζήβας Σπύρος
8. Θεοδωρόπουλος Γιάννης
9. Κάντας Φώτης
10.Καστάνης Χρήστος
11.Κεσίδου Βαλεντίνα
12.Κεσίδου Όλγα
13.Κουμπαρούλη Γεωργία
14.Κουνάδης Σταύρος
15.Κυριακούλιας Παναγιώτης
16. Μαργαρίτη Λούλα
17. Μαρκουλάκης Ξένος
18. Μαρωνίτης Λάμπρος
19. Μίχα Ιωάννα
20. Μίχας Κώστας
21. Μόσχος Χρήστος
22. Μουκουβίνας Βασίλης
23. Μπαλτάς Ιωάννης
24. Μπαλωμένος Βασίλης
25. Μπογιατζής Στέλιος
26. Παπακωνσταντίνου Σπύρος
27. Πάτης Στέλιος
28. Πέππας Σάκης
29. Πετράκη Τζούλη
30. Πουλιάσης Αλέξανδρος
31. Ρεβίθης Άρης
32. Σκλαβενίτης Νίκος
33.Συναδινός Ιούλιος
34. Τριδήμας Γιάννης
35. Τριφύλλης Νίκος

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Το Πάσχα των πολιτικών αρχηγών

Peristeri News

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Leave a Comment