Περιφέρεια Αττικής

Αποχώρησαν από το Περιφερειακό Συμβούλιο οι παρατάξεις «Αττική» και «180 μοίρες»

Με αφορμή την κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή για το νέο ασφαλιστικό πολλοί επαγγελματικοί κλάδοι αποφάσισαν να απέχουν από τις εργασίες τους και τα καθήκοντα τους ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις διατάξεις που περιλαμβάνονται στο συγκεκριμένο νομοσχέδιο.

Για το λόγο αυτό οι παρατάξεις “Αττική-Γιάννης Σγουρός Μόνο με Έργο” “180 μοίρες-η Αττική αλλάζει πρόσωπο”  ζήτησαν κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, αφενός μεν να εκδοθεί ψήφισμα, με το οποίο να εκφράζεται η συμπαράσταση και η αλληλεγγύη προς τον αγώνα τους και αφετέρου προτάθηκε η αποχή των μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου από τη σημερινή τακτική συνεδρίασή του.

Δυστυχώς το υποβληθέν αίτημα συνάντησε την άρνηση της πλειοψηφούσας παράταξης της κας Ρ. Δούρου, που σε αντίθεση με το παρελθόν, επιδεικνύει πρωτοφανή αδιαφορία απέναντι στις ακολουθούμενες καταστροφικές επιλογές της κατεδάφισης των σημερινών αλλά και των μελλοντικών ασφαλιστικών δικαιωμάτων.

Μετά από αυτή την εξέλιξη οι παρατάξεις “Αττική-Γιάννης Σγουρός Μόνο με Έργο” και “180 μοίρες-η Αττική αλλάζει πρόσωπο”  αποχώρησαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας από την συνεδρίαση, καταγγέλλοντας τη στάση της.

Related posts

Περιφέρεια Αττικής: Νέο οδόστρωμα και φώτα Led στη Λεωφόρο Κηφισού

Peristeri News

Γιώργος Πατούλης: Η Δυτική Αθήνα έχει περάσει σε μία νέα εποχή

Peristeri News

Παρουσίαση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας recycle attica.gr – Οι Δήμοι που ανακηρύχτηκαν «πρωταθλητές» στην ανακύκλωση

Peristeri News

Leave a Comment