Viber
PeristeriNews.gr
Οικονομία

Από τους δήμους θα εισπράττεται ο φόρος ακινήτων

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Τη μεταβίβαση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση της είσπραξης και διαχείρισης του φόρου ακινήτων δρομολογεί η κυβέρνηση για το 2014, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα».

Τη μεταβίβαση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση της είσπραξης και διαχείρισης του φόρου ακινήτων – και μάλιστα σε ανταποδοτική βάση, όπως συμβαίνει στις περισσότερες δυτικές χώρες – δρομολογεί η κυβέρνηση για το 2014, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα».

Την εξαγγελία την είχε κάνει ο ίδιος ο πρωθυπουργός στη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι πρέπει πρώτα να συμφωνηθεί με την τρόικα. Σύμφωνα πάντως με το δημοσίευμα, το σχέδιο έχει ωριμάσει.

Από τη μεριά τους, οι δήμαρχοι εμφανίζονται να τηρούν στάση αναμονής μέχρι την κατάθεση ολοκληρωμένης πρότασης από την κυβέρνηση, χωρίς να είναι αρνητικοί σε τέτοιο ενδεχόμενο.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

ΑΑΔΕ: Ηλεκτρονικό «μπλόκο» στις ελληνοποιήσεις γάλακτος και κρέατος

Peristerinews.gr Newsroom

Πρωτογενές πλεόνασμα 6,53 δισ. ευρώ στο οκτάμηνο

Peristerinews.gr Newsroom

Εξωδικαστικός: Νέα προστασία για την κύρια κατοικία από σήμερα

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment