PeristeriNews.gr
Πολιτιστικά

Από το Περιστέρι σε έκθεση ζωγραφικής στο ιστορικό κέντρο της Ρώμης


Η καλλιτέχνης από το Περιστέρι, Ρανιώ Σαρρή, θα εκθέσει ένα μοναδικό έργο της στην έκθεση Gaia/Terra στο ιστορικό κέντρο της Ρώμης.

Η Ρανιώ Σαρρή ασχολείται με τη ζωγραφική και το σχέδιο εδώ και πολλά χρόνια έχοντας επιλέξει σε αρκετά έργα της να χρησιμοποιεί για καμβά φύλλα βιβλίων ώστε να δημιουργήσει ένα πραγματικά μαγευτικό αποτέλεσμα από την ένωση των γραμμών και του χρώματος.

Το έργο της μαζί με έργα άλλων γνωστών Ελλήνων καλλιτεχνών θα εκτεθούν στη Medina Roma Art Gallery ως επιστέγασμα της επιτυχημένης της πορείας στο χώρο των τεχνών και της ζωγραφικής.

Λίγα λόγια για την έκθεση Gaia/Terra

Εκθεση ζωγραφικής στο ιστορικό κέντρο της Ρώμης, στη Medina Roma Art Gallery

OPENING 7.7.2023

Με τον ευρύτερο τίτλο Gaia/Terra θα εγκαινιαστεί η νέα έκθεση στο ιστορικό κέντρο της Ρώμης, στη Medina Roma Art Gallery στις 7 Ιουλίου του 2023.

Η Γη, ως αρχετυπική θεότητα, ως πρωτογενές υλικό η γη ως φύση, ως χώρα, ως έδαφος,  ως μη σύνορο, ως χώμα, ως τοπίο, ως κάλεσμα για το πέρα από, για το επέκεινα, η γη ως αυτή που φέρει νερό και ζωή, ως ενεργειακό πεδίο, ως πυρήνας, ως φωτιά, ως συνεχής διαμόρφωση, ως μεταμόρφωση, ως μετατόπιση, ως αέρας, ως στατικό στοιχείο.

Η γη στην απλή και μεγαλειώδη της ομορφιά, ως στοχασμός, ως ενατένιση, η γη ως πλανήτης, η γη στο ελάχιστό της στοιχείο-η πέτρα, το φύλλο, η σταγόνα- η γη στην ολότητά της, στα επιμέρους κομμάτια της, στα μη προφανή, στη συνεχή αποδόμηση και στην διαρκή ανασύνθεσή της.

Η γη στο δικό της ρυθμό, στην ακατάπαυστη αναγέννηση.

Η έκθεση τελεί υπό την επιμέλεια

Georgia Trouli, Visual Artist-Curator

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πέθανε ο ηθοποιός Ηλίας Λογοθέτης

Peristeri News

Πέθανε ο λυράρης Γιώργος Στιβακτάκης

Peristeri News

Περιστέρι: Μουσικοχορευτικό αφιέρωμα «Στον αστερισμό του έρωτα»

Peristeri News

Leave a Comment