Ενδιαφέροντα

Από το κρεοπωλείο στο Χαλάνδρι στο πιάτο σου

Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί πριν χρόνια πως ο σύγχρονος καταναλωτής θα μπορεί να αγοράζει οτιδήποτε χρειάζεται μέσω του Διαδικτύου, χωρίς να δει και να δοκιμάσει από κοντά τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που χρειάζεται και πως με ένα κλικ από τον υπολογιστή ή το κινητό του αυτά θα μπορούν να βρίσκονται στο χώρο του!

Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί, πως ο καταναλωτής πλέον με το διαδίκτυο θα μπορούσε να παραγγείλει οτιδήποτε χρειάζεται από οποιαδήποτε γωνία του πλανήτη και με ένα κλικ από τον υπολογιστή ή το κινητό του θα μπορέσει να έχει προϊόντα άλλων χωρών στο σπίτι του μέσα σε λίγες ημέρες!

Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί πριν χρόνια πως μέσω του διαδικτύου ο καταναλωτής θα μπορεί να κάνει κριτική για τα προϊόντα που αγόρασε, να συγκρίνει τιμές, να κάνει εύκολα από το σπίτι του έρευνα αγοράς και να μπορεί να ψωνίζει εξ αποστάσεως απλά και γρήγορα χωρίς να μετακινηθεί!

Όλη αυτή η αγοραστική δύναμη και η ανάπτυξη της δυνατότητας να μπορεί κάποιος να έχει οτιδήποτε θέληση, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας θελήσει, άμεσα και γρήγορα ανέπτυξε και την ιδέα και τη δυνατότητα του να μπορεί να βρει κάποιος παραπάνω από ένα προϊόντα σε ένα κατάστημα και χώρο!

Το σύγχρονη άτομο προτιμά να ψωνίζει σε πολυκαταστήματα τα οποία έχουν καταστήματα που καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες και βρίσκονται τον ίδιο γεωγραφικό χώρο, με αυτό το τρόπο μειώνουν το χρόνο που δαπανούν ενώ καλύπτουν ταυτόχρονα περισσότερες από μια ανάγκες!

Αυτή την αγοραστική τάση προσπαθούν τα τελευταία χρόνια να καλύψουν και τα μικρά συνοικιακά και μη καταστήματα όλων των ειδών αλλά και τροφίμων!

Έτσι σε ένα κρεοπωλείο στο Χαλάνδρι ή ακόμα και σε ένα κρεοπωλείο στην Άνοιξη, το οποίο μέχρι πριν αποτελούσε ένα απλό συνοικιακό κατάστημα πλέον μπορεί κάποια εκτός από την πρώτη ύλη του κρέατος που πουλά και πολλά επιπλέον υποκατάστατα και μη αυτού!

Έτσι στο κρεοπωλείο στο Χαλάνδρι πλέον κάποιος μπορεί να βρει, κατεψυγμένα τρόφιμα, μπαχαρικά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν συνδυαστικά στην κατανάλωση του κρέατος αλλά και ανεξάρτητα αυτού!
Επίσης μπορεί να βρει, υλικά όπως κάποια είδη λαχανικών ακόμα και ποτών όπως κρασί που μπορεί να αγοράσει σε ένα σημείο, στο ίδιο κατάστημα στο κρεοπωλείο στο Χαλάνδρι!

Με αυτή την αλλαγή και επιπλέον δυνατότητα ο καταναλωτής βρίσκει περισσότερα από ένα προϊόντα τα οποία ενδεχομένως χρειάζεται ή του κινούν το ενδιαφέρον να τα αγοράσει, ενώ ο ιδιοκτήτης του κρεοπωλείου στο Χαλάνδρι μπορεί συνδυαστικά να αύξηση το εισόδημα του, να ανάπτυξη την εξυπηρέτηση προς τον καταναλωτή και να αύξηση τη φήμη και το εισόδημα του!

Related posts

Βασίλης Μπάρκας στους Betarades: “Η Σέλτικ δεν είναι για τερματοφύλακες”

Peristeri News

Πρόβλημα στον ώμο ή στον αγκώνα; Νάρθηκας! Πώς τα κορυφαία ορθοπεδικά είδη σε Αθήνα και Πάτρα δίνουν τη λύση

Peristeri News

Γιακουμάκης για όλα στο Betarades.gr: “Στην ΑΕΚ δεν βρήκα λογική”

Peristeri News

Leave a Comment