PeristeriNews.gr
Lifestyle

Από τις Φιλιππίνες η Μις Κόσμος 2013


Η 23χρονη Megan Young από τις Φιλιππίνες, είναι η νέα «Μις Κόσμος» για το 2013.

Γεμάτη χαρά και συγκίνηση, η Megan Young που εκπροσωπούσε τις Φιλιππίνες στον 63ο διαγωνισμό «Μις Κόσμος» πόζαρε στον φακό, μετά την κατάκτηση του υπέρτατου τίτλου ομορφιάς!

Ο διαγωνισμός διεξήχθη στο Μπαλί της Ινδονησίας. Ανάμεσα σε 128 διαγωνιζόμενες, οι κριτές επέλεξαν την νεαρή Megan ως την ομορφότερη γυναίκα της υφηλίου, η οποία κατάφερε να τους αποσπάσει την προσοχή, φορώντας μία μάξι «απαστράπτουσα» ροζ τουαλέτα.

Ο διαγωνισμός έλαβε χώρα κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, λόγω των απειλών που είχαν εκτοξεύσει μουσουλμάνοι εξτρεμιστές το προηγούμενο διάστημα, χαρακτηρίζοντας τον διαγωνισμό «πορνογραφικό», και τις συμμετέχουσες «πόρνες».

«Υπόσχομαι να είμαι η καλύτερη Μις Κόσμος που υπήρξε», δήλωσε συγκινημένη μετά τη νίκη της η 23χρονη καλλονή από τις Φιλιππίνες, η οποία κατάφερε να νικήσει 128 διαγωνιζόμενες για το στέμμα, ανάμεσα τους και η δική μας, Αθηνά Πικράκη, η οποία δεν κατάφερε να μπει στην τελική δεκάδα.

Η Megan Young, γεννήθηκε στην Αμερική, ενώ μετακόμισε στις Φιλιππίνες στην ηλικία των 10 ετών, όπου έκτοτε άρχισε να εμφανίζεται σε ταινίες αλλά και διαφημιστικά στην τηλεόραση.

Δεύτερη στην κατάταξη, ήρθε η Μις Βραζιλία, ακολούθησε η Μις Ισπανία, η Μις Γκάνα, και η Μις Γαλλία.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Eurovision: Απόψε η Κύπρος διαγωνίζεται στον 1ο ημιτελικό

Peristeri News

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Peristeri News

Η Έλενα Παπαρίζου θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας στη Eurovision

Peristeri News

Leave a Comment