Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Από τις 7 Απριλίου τα self test στα φαρμακεία



Από την ερχόμενη Τετάρτη 7 Απριλίου, οι πολίτες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στα self test, καθώς η εισαγωγή της πρώτης παρτίδας ολοκληρώνεται, όπως είπε ο αναπληρωτής υπουργός Βασίλης Κοντοζαμάνης κατά την τακτική ενημέρωση του υπουργείου υγείας για την πορεία της πανδημίας στην Ελλάδα.

Η επόμενη παράδοση, είπε ο κ. Κοντοζαμάνης, είναι προγραμματισμένη στα μέσα της επόμενης εβδομάδας και η τελευταία στις αρχές της μεθεπόμενης.

Σε πρώτη φάση πάντως τα τεστ θα διατίθενται στους μαθητές Λυκείου, 16 έως 18 ετών και τους εκπαιδευτικούς και στη συνέχεια στις ηλικίες 18 έως 64 χρόνων.

Καλώς εχόντων των πραγμάτων, τόνισε ο κ. Κοντοζαμάνης, ως το τέλος της εβδομάδας τα φαρμακεία της χώρας θα διαθέτουν επαρκείς ποσότητες για να τις διαθέσουν.

Ο κάθε πολίτης δικαιούται ένα τεστ την εβδομάδα, 4 το μήνα και ο υπουργός εξήγησε τη διαδικασία διάθεσης των τεστ καθώς και πώς θα γίνονται από τους πολίτες.

Όπως τόνισε τα self test θα γίνονται αποκλειστικά κατ’ οίκον και όχι στα φαρμακεία.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Θετικός σε αλκοτέστ ο πρώην βουλευτής Διαμαντής Καραναστάσης

Peristeri News

Κλιμάκωση κινητοποιήσεων αποφάσισαν οι αγρότες

Peristeri News

Καταγγελία για προβολή ακατάλληλου υλικού σε σχολείο στο Αιγάλεω

Peristeri News

Leave a Comment