PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Από την κόλαση στον… Παράδεισο ο Ατρόμητος (video)


Από την κόλαση τελικά ο Ατρόμητος κατάφερε να φτάσει στον Παράδεισο και όλα να παίζονται στο Περιστέρι.

Σε ένα απίθανο παιχνίδι η ομάδα του Περιστερίου βρέθηκε να χάνει με σκορ 4-0 από τη Ντιναμό Μπρεστ, αλλά κατάφερε στο τελευταίο εικοσάλεπτο να σκοράρει τρεις φορές και με το 4-3 να έχει πολλές ελπίδες πρόκρισης.

Εκεί που όλα έδειχναν πως ο Ατρόμητος θα διασυρθεί στη Λευκορωσία από τη Ντιναμό Μπρεστ τελικά κατάφερε να φύγει όντας καβάλα στο άλογο.

Η ομάδα του Κάναντι βρέθηκε στο 70’ να χάνει με 4-0. Κανείς δεν πίστευε ότι κάτι μπορεί να γίνει στο παιχνίδι και πολύ περισσότερο πως κάτι θα γίνει στη ρεβάνς. Κι όμως με τρία γκολ στο τελευταίο εικοσάλεπτο διαμορφώθηκε το τελικό 4-3 και πλέον ο Ατρόμητος φουλάρει για πρόκριση την επόμενη εβδομάδα.

Η ομάδα του Περιστερίου στο 5’ βρέθηκαν πίσω στο σκορ με γκολ του Φιλίποβιτς και στο 13’ ήρθε και δεύτερο γκολ με τον Σαβίτσκι να ευστοχεί από τα έντεκα βήματα. Στη συνέχεια ο Ατρόμητος ισορρόπησε το παιχνίδι, αλλά δεν μπόρεσε να μειώσει το σκορ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε το ίδιο στραβά για την ομάδα του Περιστερίου και στο 61’ ο Σαβίτσκι έκανε το 3-0, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 70’ πέτυχε το 4-0.

Κάπου εκεί όλα έδειχναν να έχουν τελειώσει για την ομάδα του Περιστερίου. Με αυτό το σκορ ούτε σαν σκέψη δεν θα μπορούσε να υπάρχει το ενδεχόμενο πρόκρισης.

Οι ποδοσφαιριστές του Νταμίρ Κάναντι, ωστόσο δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Στο 74’ ο Μανούσος μείωσε σε 4-1, ενώ στο 80’ από τη σέντρα του Γιαννούλη ο Βερετίλο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 4-2. Το τελικό 4-3 διαμόρφωσε στο 88’ ο Κουλούρης με ένα απίθανο σουτ έξω από την περιοχή.

Έτσι στη ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας ο Ατρόμητος καλείται να ολοκληρώσει τη μεγάλη ανατροπή που ξεκίνησε στη Λευκορωσία και να πάρει την πολυπόθητη πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ντιναμό Μπρεστ (Αλεξέι Σπιλέφσκι): Παβλιουτσένκο-Νόγιοκ, Κίκι, Φιλίποβιτς (44΄ Νεκχάιτσεκ), Βερέτιλο, Γιούζεπτσουκ (76΄ Βίτος), Οσουτσούκου (62΄ Ζαλέσκι), Σαβίτσκι, Κάργας, Κομπλένκο, Φαμέγιε

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μίρκοβιτς, Νάτσος, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Μάντσον, Μπουσουλάζιτς, Μπρούνο(46΄ Ενσικουλού), Βασιλακάκης (46΄ Γαρουφαλιάς), Μανούσος (75΄ Μούγιακιτς), Κουλούρης

https://www.youtube.com/watch?v=ulf3vuTiRz0

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment