PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Απίστευτη συμμετοχή στη δημοσκόπηση του PeristeriNews.gr για τις δημοτικές εκλογές


Με ένα δείγμα συμμετεχόντων που θα ζήλευαν και οι εξειδικευμένες εταιρείες, ολοκληρώθηκε η μεγάλη δημοσκόπηση του PeristeriNews.gr για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές στο Περιστέρι.

Σε μια δημοσκόπηση που ήταν απόλυτα αδιάβλητη με τον κάθε χρήστη να έχει δυνατότητα μιας ψήφου, συμμετείχαν συνολικά 2.378 πολίτες που έκαναν γνωστές τις διαθέσεις τους για τις κάλπες που θα στηθούν σε περίπου δυο μήνες για τις δημοτικές εκλογές.

Μεγάλο ποσοστό αποδοχής απέσπασε ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης συγκεντρώνοντας ποσοστό 54% ενώ η Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου με νέο επικεφαλής τον Γιώργο Σιδέρη κατέλαβε τη δεύτερη θέση με 10%.

Την τρίτη θέση αρκετά κοντά στη Λαϊκή Συσπείρωση κατέλαβε η παράταξη «Ανοιχτοί Ορίζοντες» του Θανάση Καποτά με 9%.

Ποσοστό της τάξης του 6% έλαβαν οι παρατάξεις «Συνεργασία Ευθύνης» του Γιώργου Βαθιώτη και η «Αριστερή Κίνηση Περιστερίου» με τη διαφορά των ψήφων να είναι πολύ μικρή.

Στην έκτη θέση των επιλογών βρέθηκε η νέα παράταξη «ΝΕΑ Πορεία για το Περιστέρι» του Ιωάννη Καλαντώνη με 5% και λίγο πιο κάτω η «Ριζοσπαστική Πρωτοβουλία» του Νίκου Ζούτσου με 4% και η πιο πρόσφατα εμφανιζόμενη παράταξη του Βασίλη Μουκουβίνα, «Περιστέρι-Πέρασμα σε μια νέα σελίδα» με 3%.

Οι επιλογές «Καμία από τις παραπάνω» πήρε 2% και το «Λευκό-Άκυρο» ποσοστό 1%.

Μια δημοσκόπηση που βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα για την επερχόμενη εκλογική διαδικασία με το μόνο που απομένει να δούμε είναι αν τελικά θα συμμετάσχουν στις δημοτικές εκλογές της πόλης μας όλες οι παραπάνω παρατάξεις ή θα υπάρξουν νέες συνεργασίες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Η Κατερίνα Τσερούλα νέα πρόεδρος στο Κέντρο Πρόληψης «Οδοιπορικό»

Peristeri News

Δύο συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (7η και 8η)

Peristeri News

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Leave a Comment