PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Άπίστευτη αποκάλυψη του Ανδρέα Παχατουρίδη για την Ηρώ Ζερβάκη (video)


Μεγάλες εντάσεις και αποκαλύψεις είχε το πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο Περιστερίου που διεξήχθη το απόγευμα της Πέμπτης 13 Οκτωβρίου 2016.

Η συζήτηση που διεξήχθη πριν από την ημερήσια διάταξη για ένα θέμα που προέκυψε τις προηγούμενες μέρες και αφορούσε σε καταγγελία της δημοτικής συμβούλου της Αντιπολίτευσης, Ηρώ Ζερβάκη για διαγωνισμό που διεξήχθη από την Αντιδήμαρχο Μαίρη Τσιώτα, φάνηκε να παίρνει μεγάλες διαστάσεις λόγω και της σοβαρότητα του θέματος.

Άλλωστε η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος κα Τσιώτα τοποθετήθηκε για το θέμα τονίζοντας πως οι καταγγελίες της κας Ζερβάκη είναι ανυπόστατες και συκοφαντικές τονίζοντας πως ουδέποτε υπήρξε τιμολόγιο που να πληρώθηκε πριν γίνει η εργασία. Μάλιστα η Αντιδήμαρχος κάλεσε όλο το σώμα να ελέγξει τον κάθε διαγωνισμό που έχει γίνει επί θητείας της αποδεικνύοντα πως οι διαδικασίες γίνεται με απόλυτη διαφάνεια και βάσει νόμου. Αποστάσεις από τη καταγγελία της κας Ζερβάκη πήρε και ο επικεφαλής της παράταξης Περιστέρι με όλους-Ανατροπή (στην οποία και ανήκει η δημοτική σύμβουλος) Αλέξανδρος Πλέστης αναφέροντας πως η καταγγελία δεν έγινε εις γνώση της παράταξης αλλά ατομικά από την κα Ζερβάκη.

Έπειτα από την τοποθέτηση της Αντιδημάρχου κας Τσιώτα και την απάντηση επί προσωπικού της κας Ζερβάκη το λόγο πήρε ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης προχωρώντας σε μια πολύ σημαντική αποκάλυψη προηγούμενων ετών για τη δημοτική σύμβουλο της Αντιπολίτευσης.

Ο κ. Παχατουρίδης χαρακτήρισε “υπότροπο” τη δημοτική σύμβουλο ενώ αποκάλυψε στο σώμα πως η κα Ζερβάκη πλήρωσε(!) τη προκάτοχο της Αντιδημάρχου, κα Νεκταρία Ευσταθιάδου για να αποσύρει τις κατηγορίες που είχε κάνει σε βάρος της για συκοφάντηση.

Όπως ήταν αναμενόμενο το σώμα του δημοτικού συμβουλίου έμεινε εμβρόντητο από την αποκάλυψη του Δημάρχου ενώ η δημοτική σύμβουλος Ηρώ Ζερβάκη δεν έδωσε καμία απάντηση για το θέμα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση: Κάτω τα χέρια από το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Περιστερίου: Ορθώνουμε ανάστημα και συμμετέχουμε στην Απεργία στις 28/2

Peristeri News

Leave a Comment