PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Απίστευτα πράγματα από την Μπρεστ: Έδωσαν ληγμένα στον Ατρόμητο


Μπορεί η Ντιναμό Μπρεστ να έχει διαφημιστεί ιδιαίτερα τους τελευταίους μήνες για την έξυπνη κίνηση marketing να χρίσει ως πρόεδρο με τριετές συμβόλαιο τον Ντιέγκο Μαραντόνα, αλλά μέχρι να φτάσει στο σημείο να θεωρηθεί ομάδα αντάξια να αγωνίζεται στα ευρωπαϊκά σαλόνια έχει πολύ δρόμο ακόμα…

Δεν αναφερόμαστε μόνο στην οργάνωση που ο βαθμός ήταν ξεκάθαρα πολύ κάτω από τη βάση (δεν μιλούσε κανείς αγγλικά, δεν υπήρχαν δημοσιογραφικά θεωρεία με αποτέλεσμα οι Έλληνες δημοσιογράφοι να καθίσουν στις εξέδρες με ό,τι σημαίνει αυτό), αλλά και στη συμπεριφορά των ιθυνόντων της ομάδας προς τον Ατρόμητο.

Αποκορύφωμα αποτέλεσε η κίνησή τους να δώσουν στην αποστολή των Περιστεριωτών ληγμένα τρόφιμα πριν από την έναρξη του αγώνα. Ενέργεια που δεν πρόκειται να μάθει κανείς αν ήταν με δόλο ή οφείλεται σε αβλεψία.

Συγκεκριμένα, ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις, η φιλοξενούμενη ομάδα ζητά κάποια πολύ βασικά πράγματα από τον γηπεδούχο, όπως κάποια φρούτα ή άλλου είδους τρόφιμα για τους ποδοσφαιριστές. Αυτό έπραξε και ο Ατρόμητος, αλλά η Ντιναμό Μπρεστ αποδείχθηκε πολύ… απρόσεκτη, καθώς όσα τρόφιμα έδωσαν στους Περιστεριώτες ήταν ληγμένα!

Αυτό το διαπίστωσαν πολύ απλά κοιτώντας την ημερομηνία λήξης και φυσικά ο προορισμός ήταν τα σκουπίδια. Βέβαια, οι ιθύνοντες του Ατρόμητου και συγκεκριμένα τα παλαιότερα στελέχη ήταν υποψιασμένοι. Πριν από μερικά χρόνια, όταν οι «κυανόλευκοι» φιλοξενήθηκαν επίσης για τα προκριματικά του Europa League στο Σαράγεβο, αποτέλεσαν και πάλι παρολίγον θύματα ανάλογης… αβλεψίας.

Τελικά, όπως τότε, έτσι και χθες, ο Ατρόμητος γλίτωσε από ένα… ατυχέστατο συμβάν.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Άνετο απόγευμα στην Πάτρα για το Περιστέρι που κρατάει την 3η θέση

Peristeri News

Ζωντανό για την πρόκριση το Περιστέρι που επικράτησε της Καρσίγιακα (vid)

Peristeri News

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Leave a Comment