PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Απέσπασε 20.000 ευρώ για να «λύσει» μάγια ως μέντιουμ


Ως μέντιουμ που λύνει μάγια συστηνόταν στην Πάτρα μία γυναίκα, που κατάφερε με διάφορα τεχνάσματα να αποσπάσει μεγάλο ποσό από θύμα της.

Συνελήφθη, ωστόσο, χθες το απόγευμα, από αστυνομικούς της τοπικής Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, για απάτη κατ’ εξακολούθηση, τετελεσμένη και σε απόπειρα, καθώς και απειλή.

Η συλληφθείσα ισχυρίστηκε στην παθούσα ότι της έχουν κάνει μάγια, τα οποία μπορούσε να λύσει έναντι χρηματικής αμοιβής.

Για να ισχυροποιήσει τον ψευδή ισχυρισμό της, απέστειλε με διαφορετικά στοιχεία στην παθούσα ένα δέμα με σαπούνια και βελόνες, ενώ στη συνέχεια της ανέφερε ότι σε λίγες μέρες θα πεθάνει από τα μάγια.

Η δράστιδα, εκμεταλλευόμενη την ταραχή της παθούσας, της ζητούσε συνεχώς χρήματα και της απέσπασε περισσότερα από 20.000 ευρώ.

Κατά την τελευταία συνάντησή τους, συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, οι οποίοι βρήκαν στην κατοχή της και κατάσχεσαν 500 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Σε έρευνα στο σπίτι της, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν 130 ευρώ, μια επαγγελματική κάρτα, σταυρό, δύο αγαλματίδια με αιγυπτιακό και κινέζικο σχέδιο, Καινή Διαθήκη, Κοράνι κι ένα κινητό τηλέφωνο.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Χωρίς μετρό, ΗΣΑΠ και τραμ την Τετάρτη

Peristeri News

Παραλύει την Τετάρτη η χώρα – Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς

Peristeri News

Μετατίθεται επίσημα η αργία της Πρωτομαγιάς

Peristeri News

Leave a Comment