Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Απεργούν οι νοσοκομειακοί γιατροί

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Υγείας.

Εικοσιτετράωρη απεργία πραγματοποιούν οι νοσοκομειακοί γιατροί, ενώ σε εξάωρη στάση εργασίας (9.00 – 15.00) προχωρούν και οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία, τα οποία θα λειτουργήσουν σήμερα με προσωπικό ασφαλείας.

Η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) προγραμματίζουν από κοινού συγκέντρωση στο υπουργείο Υγείας στις 11.00 και στη συνέχεια πορεία προς τη Βουλή.

Γιατροί και νοσηλευτές διεκδικούν ανατροπή των «μνημονιακών πολιτικών», που έχουν ως αποτέλεσμα συγχωνεύσεις – καταργήσεις νοσοκομείων, τμημάτων και μονάδων. Αντιδρούν ακόμη στη διαθεσιμότητα και τις απολύσεις και ζητούν άμεση καταβολή δεδουλευμένων αποδοχών, προσλήψεις προσωπικού και καθολική, δωρεάν πρόσβαση των πολιτών στο σύστημα υγείας.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Thessaly Evros Pass 2026: Άνοιξε η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων

Peristerinews.gr Newsroom

Χάκαραν τη Skroutz Last Mile – Ποια προσωπικά δεδομένα επηρεάστηκαν

Peristerinews.gr Newsroom

Παλαίμαχοι Ατρομήτου: Φιλανθρωπικός αγώνας με τους Δημοσιογράφους στις 26 Σεπτεμβρίου

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment